SVE neemt applicaties Geekk in gebruik

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

In de afgelopen maanden zijn er door twee ontwikkelaars applicaties ontwikkeld voor tafeltennisverenigingen. Na zorgvuldige afweging heeft SVE besloten de applicaties van Geekk te gaan gebruiken. De applicaties zijn de Club Manager en Club App.

Club Manager en App
De Club Manager automatiseert en vergemakkelijkt een aantal zaken, zoals het beheren van de ledenlijst, het versturen van mailings, het organiseren van vergaderingen en het beheren van actiepunten. Dat gaat onze vrijwilligers de nodige tijd besparen. De Club App is er daarnaast voor alle leden. De app kan gedownload en gebruikt worden op de smartphone. In de app zien onze leden voortaan o.a. het laatste nieuws omtrent SVE, een agenda met alle activiteiten en toernooien en een trainingsoverzicht. Via de app kan ook simpel aangemeld worden voor bijvoorbeeld de Clubkampioenschappen. Een mooi onderdeel van de app is tot slot de mogelijkheid een pushbericht te sturen naar alle leden die de app hebben gedownload. Is de trainer ziek? Is SVE onverwacht gesloten? Of kan er ingeschreven worden voor een toernooi? Voortaan kunnen we onze leden meteen op de hoogte brengen met een pushbericht.

Zowel de Manager als de App zijn nog volop in ontwikkeling. Zo zal SVE binnen afzienbare tijd het barrooster via de Club Manager kunnen maken, waarbij onze vrijwilligers automatisch een herinnering krijgen als ze bardienst hebben. Ook gaan we binnenkort via de Club Manager een test draaien met een narrowcasting-systeem in de kantine.

Al onze leden hebben een mail gehad met een link om de app te downloaden. Mail niet gehad? Neem dan contact op:mailto:info@ttvsve.nl.

Geekk
Geekk is een initiatief van fanatieke tafeltennisser Thomas Roovers. Meer informatie over de applicaties is te vinden op de site van Geekk: https://geekk.nl/#intro

Jasper GraaffSVE neemt applicaties Geekk in gebruik

Laat een reactie achter