SVE neemt in mineur afscheid van NK Ultimate

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseerde Tafeltennisvereniging SVE uit Utrecht voor het derde jaar op rij het (Open) NK Ultimate. Net als de voorgaande twee edities werd het toernooi gewonnen door een ongenaakbare Martijn de Vries. Hij domineert het Ultimate – vooral in Duitsland en Frankrijk populair – in binnen- en buitenland al jaren. Ditmaal versloeg Martijn in de finale Alexandre Poux.

Drie jaar geleden werd SVE door TOGB gevraagd de organisatie van het NK Ultimate over te nemen en dat hebben wij met veel plezier gedaan. Dit jaar was de animo echter zowel onder vrijwilligers als spelers een stuk minder. We konden maar moeilijk een goed deelnemersveld bij elkaar krijgen, ook door gebrek aan tijd bij vrijwilligers om het toernooi goed te promoten en spelers aan te schrijven. Vervolgens kwamen er zaterdag meerdere spelers zonder af te zeggen niet opdagen, waaronder Eredivisiespelers. Voor ons onbegrijpelijk, omdat we toch maar vrijwillig ons best doen voor de spelers een mooi toernooi neer te zetten. Even een berichtje sturen met afmelding lijkt dan een kleine moeite.

Al met al neemt SVE hierdoor in mineur afscheid van het NK Ultimate. SVE heeft namelijk besloten na drie jaar het stokje door te geven. Er wordt dus een nieuwe organisator gezocht! Het liefst een vereniging die met voldoende vrijwilligers Ultimate in de brede zin wil promoten in Nederland én een groot NK neer kan zetten, met liefst meer dan 3 tafels.

Er heeft zich ondertussen al een kandidaat voor de organisatie gemeld. Bij interesse, neem dan contact op met SVE door te mailen naar ttvsve@icloud.com.

Jasper GraaffSVE neemt in mineur afscheid van NK Ultimate

Laat een reactie achter