SVE op TV!

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

SVE komt morgen op TV! Tijdens de Open Dag van afgelopen zondag kwam het programma ‘U in de wijk Ondiep’ naar SVE om een korte reportage te maken. In de reportage komt voorzitter Jasper aan het woord over het ‘succes’ van SVE en zijn Willemijn Bod en Susanne van Berkum geïnterviewd. Ook zijn er sfeershots gemaakt. De reportage is morgenavond om 18.25 uur te zien op de regionale zender Ustad. De uitzending wordt de rest van de avond én zondag regelmatig herhaald. Vanaf zondag is de reportage te zien op www.ondieptv.nl.

De zender Ustad is o.a. te ontvangen op Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 341. Ustad is ook live online te bekijken: http://www.rtvutrecht.nl/live/ustad/

 

Reportage 50+ tafeltennis
De media weten ons goed te vinden, want toevallig bracht twee weken eerder al het programma ‘U in de wijk Overvecht’ een bezoek aan SVE. Dit programma kwam langs op de woensdagmiddag voor een reportage over het 50+ tafeltennis bij SVE. Ook deze reportage zal worden uitgezonden op Ustad, maar een datum en tijdstip daarvan is nog niet bekend.
Jasper GraaffSVE op TV!

Laat een reactie achter