Logo van tafeltennisvereniging SVE

SVE open op zondag/introductie Laddercompetite

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

We hebben goed nieuws! Met ingang van 29 januari 2017 zal SVE voortaan vrijwel elke zondagmiddag van 13:00 uur tot 16:00 uur geopend zijn voor (jeugd)leden met een volledig lidmaatschap. Dit betekent dat SVE voortaan vrijwel elke dag van de week open is om te tafeltennissen!

Om de paar weken is er op zondag Afdelingstraining voor jeugdige talenten bij SVE. Die keren zal SVE dus niet open zijn. De betreffende data zijn:
19 en 26 februari, 12 maart, 9 april en 14 mei.
Alle andere zondagen vanaf 29 januari tot aan de zomervakantie zijn we tussen 13.00 uur en 16.00 uur geopend!
Als er leden met een 50+ lidmaatschap zijn die ook op zondag willen spelen dan kan dat natuurlijk, maar dan moet het lidmaatschap omgezet worden naar een volledig lidmaatschap. Neem hiervoor contact op met onze penningmeester: lauri.bakker@ziggo.nl.
 
Laddercompetitie
Om de zondagen extra leuk te maken introduceren we een online Laddercompetitie, via laddercompetition.com. We hopen jullie hiermee een alternatief te bieden voor de reguliere competitie.
De Laddercompetitie werkt via een app op je smartphone of via de website. Je kunt een ander lid van net boven jouw niveau uitdagen voor een wedstrijd en de uitslag na de wedstrijd zelf invoeren. Als je wint dan stijg je op de ladder naar de positie van het lid van wie je gewonnen hebt. Wie eind juni de meeste wedstrijden heeft gewonnen van alle deelnemers krijgt een mooie prijs!
We hebben een pakket gekocht waarbij op dit moment maximaal 55 leden mee kunnen doen aan de competitie. Blijkt de belangstelling groter, dan zullen we het pakket uitbreiden. We vragen jullie wel om je alleen aan te melden als je regelmatig zult spelen.
Meedoen? Lees hier de precieze spelregels en hoe je je aan kunt melden.
Jasper GraaffSVE open op zondag/introductie Laddercompetite

Laat een reactie achter