SVE organiseert voorronde NK Ultimate

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Het is officieel! SVE organiseert op vrijdag 11 juni een ‘Ultimate Tafeltennis’ toernooi. Tijdens dit toernooi ligt voor de winnaar een startbewijs klaar voor het NK Ultimate Tafeltennis, dat op 25 juni wordt georganiseerd bij TOGB.

Ultimate tafeltennis is een nieuwe vorm van tafeltennis waarbij op vier aaneengeschoven tafels wordt gespeeld. Op deze ‘supertafel’ ontstaat een kruising tussen tennis en tafeltennis, die fysiek zwaar is maar vooral heel spectaculair om te doen én te zien. Of zoals ultimate-spelers het zelf omschrijven: vier keer zo groot en vier keer zo leuk! Vorig jaar organiseerde TOGB het eerste NK, dat gewonnen werd door Boris de Vries. Nu wordt het NK nog grootser aangepakt, met voorrondes bij Taverzo, Red Stars, DOV en dus SVE.

Er zal bij SVE gespeeld worden op drie Ultimate tafels. Het aantal spelers dat mee kan doen aan het toernooi is daardoor helaas beperkt: 24. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de sterkte van de spelers bepaalt de organisatie op een later moment wie mee mag doen. Inschrijven kan door te mailen naar ttvsve@gmail.com. Daar kun je ook terecht voor vragen. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro.

Meer lezen over Ultimate Tafeltennis, zoals de spelregels? Kijk dan op http://www.ttvtogb.nl/ultimate-tafeltennis en volg al het nieuws via Facebook: https://www.facebook.com/#!/UltimateTafeltennisNederland/

Jasper GraaffSVE organiseert voorronde NK Ultimate

Laat een reactie achter