SVE organiseert weer Utrechtse Basisscholenkampioenschap

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Voor het tweede jaar op rij organiseert tafeltennisvereniging SVE het basisscholen tafeltennistoernooi, speciaal bedoeld voor de groepen 5 t/m 8 van het basisonderwijs. Vorig jaar was het basisscholentoernooi een groot succes. Bijna 150 kinderen streden om de felbegeerde titel en beker.

Het toernooi vindt plaats bij tafeltennisvereniging SVE (Loevenhoutsedijk 4, Utrecht). Dit jaar wordt door de meisjes en jongens een afzonderlijk toernooi gespeeld op 2 verschillende data. Alle scholen zijn per e-mail al benaderd om mee te doen..

Wanneer vindt het toernooi plaats?

Meisjes

Datum: Woensdag 7 februari 2018

Tijd: 14.00 – 18.00

Jongens

Datum: Zondag 11 februari 2018

Tijd: Groep 5-6 10.00 -13.00

Groep 7-8 14.00 – 18.00

Informatie: Deelname aan het toernooi is gratis. Er zal duo-competitie gespeeld worden, dit betekent dat kinderen zich kunnen opgeven in tweetallen. De organisatie zorgt ervoor dat de kinderen zoveel mogelijk wedstrijden zullen spelen. Er wordt gestreden om een grote beker!

Inschrijven: Graag opgeven per tweetal via het Inschrijfformulier

Aanmelden kan tot 30 januari

Clinics en proeftrainingen: Ter voorbereiding op het toernooi is het mogelijk dat een trainer van SVE langs komt in de gymles en een tafeltennisclinic voor de leerlingen verzorgt. Hieraan zijn geen kosten verbonden en het is een mooie voorbereiding op het toernooi. Ook mogen kinderen in de aanloop naar het toernooi gratis bij SVE komen trainen om zich zo alvast voor te bereiden. Deze trainingen vinden plaats bij SVE op de donderdag van 17:30 tot 18:45. Lijkt u dit wat of heeft u nog overige vragen? Neem dan contact op met Timo Bonnet (sve-tafeltennis@hartenvoorsport.nl).

Met vriendelijke groet, namens de organisatie

Timo Bonnet & Jacob ten Have

Jasper GraaffSVE organiseert weer Utrechtse Basisscholenkampioenschap

Laat een reactie achter