SVE sluit 2016 af met 230 leden

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Zoals in het vorige bericht al te lezen viel sluit SVE 2016 af met maar liefst 230 leden! Begin november lieten we nog weten dat we voor het eerst in onze geschiedenis meer dan 200 leden telden, maar krap twee maanden later is dat aantal alweer explosief gestegen. Het is interessant om te bekijken in welke doelgroepen we zijn gegroeid.

  • Allereerst kregen we er zeven leden bij (allen man en zes van de zeven zijn 50+) doordat TTV Douwe Egberts op is gegaan in SVE. Zes van de zeven gaan ook competitie spelen voor SVE.
  • Van de 30 nieuwe leden zijn er 9 dames/meisjes, een heel mooi aandeel! In totaal heeft SVE nu 50 dames/meisjes als lid, waarmee SVE het afgezet tegen het landelijk gemiddelde fantastisch doet.
  • Helaas zijn er slechts 3 nieuwe jeugdleden bijgekomen, waardoor we op 42 jeugdleden blijven steken.
  • De grootste groeit zit echter in de 50+ groep. Begin oktober is het 50+ aanbod uitgebreid naar de maandagochtend en flink gepromoot. In de maanden november en december mochten we daardoor maar liefst 14 nieuwe leden voor de 50+ groep verwelkomen!

Het moge duidelijk zijn dat het grootste speerpunt voor 2017 is om onze jeugdafdeling te laten groeien. Martijn Spithoven gaat daar als combinatiefunctionaris een belangrijke rol in spelen, samen met de inzet van onze vrijwilligers. We zijn er dan ook van overtuigd dat we eind 2017 een flinke groei in het aantal jeugdleden zullen kunnen laten zien.

Daarnaast zetten we uiteraard ook in op verdere groei in alle geledingen, met een focus op de 50+ groep en – indien mogelijk – spelers met een beperking, waarvoor we recent een pilot hebben gedraaid.

Op naar de 300 leden!

Jasper GraaffSVE sluit 2016 af met 230 leden

Laat een reactie achter