SVE stapt over op Gezonde Sportkantine

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Vorig jaar heeft SVE de eerste stappen gezet naar een gezonder aanbod in de kantine. Zo werden er flesjes bronwater (met of zonder bubbels/smaakje) toegevoegd aan het assortiment en is er op zaterdagen gratis fruit beschikbaar. Na de zomer gaan we een stap verder. We gaan volledig over op het concept van de Gezonde Sportkantine, wat bijvoorbeeld betekent dat de tosti’s voortaan van volkorenbrood gemaakt zullen zijn. De belangrijkste verandering is echter dat we volledig overstappen op alcoholvrij bier.

 

Een afvaardiging van SVE heeft de afgelopen tijd contacten gehad met Team Fit/De Gezonde Sportkantine. Voor SVE bleek uit die gesprekken de noodzaak om het één en ander te veranderen. Bij SVE wordt behoorlijk wat afgezopen en dat is natuurlijk niet gezond. Voorzitter Jasper aan het woord:

‘SVE wil op alle gebieden een voorbeeldvereniging zijn. Nu de keuken en bar deze zomer gerenoveerd gaan worden vind ik de overstap naar de Gezonde Sportkantine een logische stap. Alcohol verdwijnt niet volledig uit het aanbod, we zullen Radler aan blijven bieden en Erdinger light met 0,5% alcohol. Voor veel leden zal het even wennen zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat iedereen uiteindelijk achter deze keuze zal staan’.

De veranderingen gaan in zodra de verbouwing van de keuken gereed is, waarschijnlijk medio augustus.

Jasper GraaffSVE stapt over op Gezonde Sportkantine

Laat een reactie achter