SVE wint weer in Kampioenspoule jeugd

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

In de eerste twee wedstrijden van de Kampioenpoule boekte SVE twee degelijke 6-4 overwinningen tegen Hilversum en Westa. Afgelopen zaterdag stond de derde wedstrijd op het programma, een thuiswedstrijd tegen HBC. Voor Floris en Tim betekende dit een clash met hun voormalige teamgenoot Quinten Broekhof. In het najaar speelde Quinten nog voor SVE en hielp hij het team aan plaatsing voor de Kampioenspoule, waarna hij besloot terug te keren bij zijn ‘eigen’ HBC.

Quinten liet zich in zijn eerste wedstrijd meteen gelden. Hij won met 3-1 van zijn vervanger, de pas 11-jarige Gabriëlius Camara. Tim Gras wist zijn eerste wedstrijd wel te winnen, hij versloeg Milan Timmer overtuigend. Floris won daarna van de minst sterke speler van HBC, Matthijs van Beek. Met een 2-1 voorsprong gingen onze talenten dus het dubbelspel in, dat Tim en Floris na een 1-2 achterstand nog knap wisten te winnen. Vervolgens bleek Gabriëlius wederom geen topdag te hebben, hij verloor vrij kansloos van Milan Timmer. Daarna verloor Floris ook nog van zijn oud-teamgenoot Quinten, maar daar bleef het bij voor HBC. Tim bewees wederom in topvorm te verkeren en won alle drie zijn wedstrijd, al moest hij tegen Quinten alle zeilen bijzetten om een 1-2 achterstand ongedaan te maken.

Uiteindelijk stond er een prima 7-3 overwinning op het scorebord, de derde overwinning op rij voor SVE. Concurrent SKF boekte tegelijkertijd een 10-0 overwinning tegen de nummer laatst in de poule, Pecos. SKF komt daardoor op gelijke hoogte met SVE, beide op 19 punten. Hilversum volgt op slechts één punt achterstand op plek 3.

Op 11 maart gaan we weer verder met een uitwedstrijd tegen Pecos.

Jasper GraaffSVE wint weer in Kampioenspoule jeugd

Laat een reactie achter