SVE zoekt divisiespelers

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

SVE uit Utrecht  zoekt voor de Voorjaarscompetitie 2016 spelers die de bovenste teams kunnen versterken, met de nadruk op SVE 1 (2e divisie). Wij zoeken spelers die zich voor langere tijd willen committeren aan de club, minimaal twee keer in de week willen trainen, maar ook het sociale gedeelte belangrijk vinden. In de Voorjaarscompetitie spelen we waarschijnlijk met twee, maar misschien zelfs drie herenteams 2e en 3e divisie op zaterdag. Daarnaast spelen er ook drie damesteams in de 2e divisie. Geïnteresseerd? Lees dan verder wat SVE voor jou kan betekenen.

SVE 1 (Jacintha de Hoop, Rogier Kessel, Arthur Boerman, Wai Jor Woe) speelt momenteel in de 2e divisie en heeft handhaving nog in eigen hand. We zijn op zoek naar een speler die dit team de komende seizoenen kan versterken, zodat handhaving een zekerheid is en er ook naar boven gekeken kan worden. Daarnaast hebben SVE 2 en 3 goede kansen om kampioen te worden in de Hoofdklasse. Als die teams kampioen worden kunnen we ook voor die teams zeker 1 á 2 versterkingen gebruiken.

SVE is een vereniging van zo’n 150 spelers, waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Er wordt echter ook hard getraind. Ons hoofdtrainer is Maurice Schulte, één van de beste trainers van Nederland. Onder zijn leiding kan er op maandag- en woensdagavond worden getraind. Onze 13 tafels zijn op die avonden bijna altijd allemaal bezet. We verkennen daarbij momenteel de mogelijkheden voor het opzetten van een extra training voor topspelers: onze divisiespelers en talenten + divisiespelers van andere verenigingen, die gratis welkom zijn. Daarnaast is er op donderdagavond training onder leiding van Jan Mulder en kan er op dinsdagavond vrij worden gespeeld. Op vrijdagavond wordt er competitie gespeeld door de Afdelingsteams, maar is er ook ruimte om vrij te spelen.

Thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdag om 17.00 uur. Bij thuiswedstrijden wordt voor spelers en bezoekers een maaltijd verzorgd door SVE. Volgend seizoen spelen er minimaal 4 teams tegelijkertijd thuis (SVE 1 + twee damesteams van SVE + damesteam Traiectum), maar mogelijk zelfs 6 als SVE 2 en 3 deze maand kampioen worden in de Hoofdklasse. Dat belooft dus gezellig druk te gaan worden.

Al zin om bij SVE te komen spelen? Maak je interesse dan kenbaar door te mailen naar ttvsve@gmail.com.

Jasper GraaffSVE zoekt divisiespelers

Laat een reactie achter