Logo van tafeltennisvereniging SVE

SVE’ers aan de studie

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Het gaat ontzettend goed met SVE en een belangrijk onderdeel van het succes is dat we dankbaar gebruikmaken van alle hulp die de gemeente, media en andere partners bieden aan sportverenigingen. De komende tijd schuiven vrijwilligers van SVE weer aan voor een aantal cursussen die (bijna) kosteloos kunnen worden gevolgd.

Een belangrijke partner voor SVE is de Vereniging Sport Utrecht (VSU). Zo heeft de VSU ons enorm geholpen met de aanschaf van onze LED-verlichting en zonnepanelen. Via de VSU hebben we eind 2015 de cursus Besturen met een Visie van NOC*NSF gratis kunnen volgen, wat het startpunt is geweest voor de Visie 2020 en de vele positieve verandering die sindsdien hebben plaatsgevonden. Recent hebben we via VSU de workshop Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd afgerond en nu beginnen we alweer aan de volgende cursus. De komende maanden biedt de VSU namelijk gratis de cursus ‘Modern Besturen’ van NOC*NSF aan, voor talentvolle bestuurders tot 30 jaar. Namens SVE nemen Wouter Dubois en Timeas Schim van der Loeff hieraan deel.

NOC*NSF biedt ook rechtstreeks interessante cursussen en workshops aan voor sportverenigingen. Binnenkort zijn er vrijwilligers van SVE te vinden bij de workshops ‘Scoren met Social Media’ en ‘Kansen voor 50plussport’. Deze workshops worden door heel het land aangeboden en kosten slechts 15 euro.

Deze nieuwe cursussen en workshops zullen weer een bijdrage leveren om als vereniging te komen de Visie 2020 die het bestuur van SVE heeft geformuleerd: SVE is een toonaangevende, maatschappelijk betrokken, Utrechtse tafeltennisvereniging voor en door alle (minimaal 275) leden.

Jasper GraaffSVE’ers aan de studie

Laat een reactie achter