TAFELTENNIS COMPETITIE BIJ SVE

Doe mee aan de tafeltennis competitie bij Tafeltennisvereniging SVE! Als je meedoet aan de tafeltennis competitie bij Tafeltennisvereniging SVE is het de ideale kans om je te meten met andere spelers! De tafeltennis competitie vindt 2 keer per jaar plaats. Na de zomer starten we het seizoen bij SVE met de najaar competitie. Deze loopt meestal van halverwege september tot halverwege november. Eind januari start de voorjaarscompetitie, die tot medio april loopt. Na afloop hiervan wordt er door afdeling Midden van de NTTB nog een heuse bekercompetitie georganiseerd, waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen. Een zeer leuke ervaring!

TAFELTENNIS COMPETITIE OP ELK NIVEAU

Bij Tafeltennisvereniging SVE kun je met elk niveau aan de tafeltennis competitie deelnemen. Bij de dames, heren en kinderen kun je op hoog landelijk niveau spelen, maar ook op alle onderliggende niveaus zijn er teams waar je je bij aan kunt sluiten!

TAFELTENNIS COMPETITIE REGELS

Bij de tafeltennis competitie zijn er elf basisregels. Wij hebben deze regels hier op een rijtje gezet zodat je vooraf weet wat de regels zijn!

 • Elke game gaat tot elf punten;
 • Een wedstrijd bestaat uit vijf games, degene die als eerste drie games gewonnen heeft wint;
 • Je moet minimaal twee punten verschil hebben om te winnen;
 • De opslag wisselt om de twee keer;
 • Als het 10-10 staat wisselt de service om en om;
 • Bij de opslag moet je de bal ongeveer 16 centimeter recht omhoog gooien voordat je de bal slaat;
 • Door middel van een toss wordt bepaald wie begint met de opslag;
 • Als je opslaat moet je de bal op een vlakke hand hebben met het opgooien;
 • De hand met de bal mag met het opgooien niet onder de tafel zijn;
 • De tegenstander moet de bal bij de opslag kunnen zien;
 • Je moet met een batje spelen dat aan de ene kant rood rubber heeft en aan de andere kant zwart.

Uiteraard zijn er bij een tafeltennis competitie veel meer regels maar dit zijn de basisregels die altijd in acht gehouden worden. Het is dus slim om deze van te voren te kennen zodat je weet waar je aan toe bent!

TAFELTENNIS COMPETITIE JEUGD

Bij Tafeltennisvereniging SVE ben je al welkom vanaf dat je 6 jaar oud bent. Het is een sport die iedereen kan leren! Onze jeugdspelers behoren dan ook tot de beste van het land en daar kun jij ook bij horen. Er kan bij ons elke dag getraind worden, behalve op zondag. Op doordeweekse dagen zijn er trainingen door gediplomeerde trainers. Wil je eens meespelen? Je kan 3 keer gratis meedoen om te kijken of dit iets voor jou is!

OVER TAFELTENNISVERENIGING SVE

Tafeltennisvereniging SVE is hard gegroeid de afgelopen jaren! Rond 2016 hadden wij meer dan 200 leden, en onze doelstelling is om in 2020 meer dan 300 leden te hebben. Tafeltennisvereniging SVE is een diverse vereniging. Er is plaats voor iedereen! Onze leden hebben verschillende nationaliteiten en hun leeftijden verschillen van 6 tot wel 80 jaar! Wij hebben een mooie kantine, waar onze vrijwilligers je kunnen voorzien van een ruimschoots aanbod in eten en drinken. Onze openingstijden zijn ruim, omdat wij een eigen zaal ter beschikking hebben. Doordeweeks kun je elke avond bij SVE terecht. De competitiewedstrijden vinden plaats op vrijdagavond en zaterdag. Zondag mag er vrij gespeeld worden. Onze club kent een rijke historie. De leden van SVE hebben al vele successen behaald in de hoogste landelijke divisies. Wil je hier meer over weten? Klik dan zeker even op onze link. Bij SVE ben je van harte welkom!

LID WORDEN EN CONTACT

Word lid bij Tafeltennisvereniging SVE en doe mee aan onze gezellige tafeltennis competities! Heb je nog vragen over ons lidmaatschap of zijn er andere vragen? Neem dan contact met ons op! Tot snel bij SVE!

Ron van der MaarelTafeltennis competitie