Tafeltennis competitie bij SVE

Doe mee aan de tafeltennis competitie bij Tafeltennisvereniging SVE!
De ideale kans om je te meten met andere spelers! De tafeltennis competitie vindt 2 keer per jaar plaats. Na de zomer starten we het seizoen bij SVE met de najaarscompetitie.Deze loopt meestal van halverwege september tot halverwege november. Eind januari start de voorjaarscompetitie, die tot medio april loopt. Na afloop hiervan wordt er door afdeling Midden van de NTTB nog een heuse bekercompetitie georganiseerd, waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen. Een zeer leuke ervaring!

Tafeltennis competitie op elk niveau

Bij Tafeltennisvereniging SVE kun je met elk niveau aan de tafeltennis competitie deelnemen. Bij de dames, heren en kinderen kun je op hoog landelijk niveau spelen, maar ook op alle onderliggende niveaus zijn er teams waar je je bij aan kunt sluiten!

Over Tafeltennisvereniging SVE

Tafeltennisvereniging SVE is hard gegroeid de afgelopen jaren! Rond 2016 hadden wij meer dan 200 leden, en onze doelstelling is om in 2020 meer dan 300 leden te hebben. Tafeltennisvereniging SVE is een diverse vereniging. Er is plaats voor iedereen! Onze leden hebben verschillende nationaliteiten en hun leeftijden verschillen van 6 tot wel 80 jaar! Wij hebben een mooie kantine, waar onze vrijwilligers je kunnen voorzien van een ruimschoots aanbod in eten en drinken. Onze openingstijden zijn ruim, omdat wij een eigen zaal ter beschikking hebben. Doordeweeks kun je elke avond bij SVE terecht. De competitiewedstrijden vinden plaats op vrijdagavond en zaterdag. Zondag mag er vrij gespeeld worden. Onze club kent een rijke historie. De leden van SVE hebben al vele successen behaald in de hoogste landelijke divisies. Wil je hier meer over weten? Klik dan zeker even op onze link. Bij SVE ben je van harte welkom!

Lid worden en contact

Word lid bij Tafeltennisvereniging SVE en doe mee aan onze gezellige tafeltennis competities! Heb je nog vragen over ons lidmaatschap of zijn er andere vragen? Neem dan contact met ons op! Tot snel bij SVE!

Ron van der MaarelTafeltennis competitie