Tafeltennisvereniging SVE

Bij tafeltennisvereniging SVE in Utrecht kan zowel de beginnende als de gevorderde tafeltennisser, vrijwel iedere avond van de week een balletje slaan. Behalve druk zijn met tafeltennis kun je ook op het sociale vlak plezierig vertoeven bij SVE. Naast en in harmonie met het sportieve deel is SVE vooral een gezellige vereniging met een goed oog voor de sociale kant van het sporten.

Tafeltennis Utrecht

Kijk voordat je langskomt even bij Trainingen, dan weet je al een beetje welke avond het best bij jou past. Voor beginners en recreanten zijn de maandag- en donderdagavond de aangewezen trainingsavonden Je kunt vrijblijvend en zonder kosten drie keer bij ons langskomen om sfeer te proeven, een balletje te slaan en te kijken of onze club wat voor je is. Er zijn eventueel batjes te leen. Als je lid wordt moet je uiteraard een eigen batje aanschaffen.

Tafeltennis training

Er worden bij SVE gedurende de week verschillende trainingen gegeven. Als je nieuw bent mag je geheel vrijblijvend drie keer meetrainen, alvorens te besluiten over een lidmaatschap. Voor ieder niveau hebben wij apart trainingen, begeleid worden door gediplomeerde trainers. We streven ernaar om bij de jeugdtrainingen twee trainers beschikbaar te hebben, voor optimale begeleiding.

Jeugdleden worden aan het begin van het seizoen ingedeeld in groep op basis van hun niveau. Voor beginnende jeugd is er speciaal de dinsdagtraining, maar zij zijn ook welkom op maandag en donderdag bij de eerste training. Voor meer informatie over bij welke trainingsgroep je het best terecht kunt kun je één van de trainers mailen of bellen.

Jasper GraaffTafeltennisvereniging SVE