Tafeltennistrainer 2 opleiding weer bij SVE

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Wouter DuboisLaat een reactie achter

Net als vorig seizoenen zal er weer een opleiding tot tafeltennistrainer in de afdeling Midden georganiseerd worden, wederom dichtbij, bij SVE. Het gaat om de Tafeltennistrainer 2 opleiding. Lees verder voor hoe je je hiervoor kunt aanmelden!

Vanuit de vereniging hebben meerdere leden deze opleidingen gevolgd de afgelopen jaren gevolgd. Hierdoor is de vereniging goed in staat om haar eigen technisch kader op te leiden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe trainers en coaches!

Tafeltennistrainer 2 is een echte trainersopleiding. Je wordt opgeleid tot  trainer en zult dus voornamelijk de hoofdtrainer ondersteunen. Zelfstandig (delen van) trainingen geven is een belangrijk aspect van de opleiding.

Deze opleiding is vooral geschikt voor mensen die beginnen met het trainersvak, bijvoorbeeld jeugd vanaf zestien jaar of vrijwilligers die zo nu en dan assisteren bij de trainingen. Een Tafeltennistrainer 2 is vaak nodig tijdens lessen op scholen, tijdens trainingen op de club en kan ook uitvoerend lesgeven. Vaak is hij/zij actief met bepaalde doelgroepen, zoals meisjes, parasporters of ouderen.

Meer informatie kan je hier en hier lezen. Vanuit het bestuur zijn er regelingen om (een deel van) het inschrijfgeld terug te krijgen. Neem hiervoor contact op met Wouter Dubois.

Wouter DuboisTafeltennistrainer 2 opleiding weer bij SVE

Laat een reactie achter