Tafeltennisvereniging Utrecht

Tafeltennis: een leuke, gezonde en sociale sport voor alle leeftijden en dat is terug te zien bij tafeltennisvereniging SVE. Wij zijn een grote tafeltennisvereniging in Utrecht met leden die in leeftijden variëren van 6 tot 80 jaar. Wij beschikken over onze eigen zaal, zijn alle avonden geopend voor trainingen of vrij spelen en in het weekend voor competitie, toernooien en evenementen. Dus bent u nog op zoek naar een sportieve uitdaging? Dan is tafeltennissen misschien wat voor u. U kunt niet alleen zelf bij deze vereniging terecht, maar ook wanneer u een origineel bedrijfsuitje zoekt biedt tafeltennisvereniging SVE u mogelijkheden.

Utrechtse bedrijfskampioenschappen

Tafeltennis verbindt mensen en daarnaast is het ook gezond om genoeg te bewegen. Ook als bedrijf kunt u hiervan profiteren. Wij organiseren ieder jaar de Utrechtse bedrijfskampioenschappen. U kunt hier al aan deelnemen vanaf 3 personen. Niet alleen is dit toernooi geschikt als bedrijfsuitje, het is tegelijkertijd ook een uitstekende kans om te netwerken en uw bedrijf meer op de kaart te zetten. Zijn deze kampioenschappen voor u nog een stap te ver en wilt u liever eerst eens een gezellig potje pingpongen met collega’s? Dan kunnen wij ook een clinic voor u verzorgen.

Clinic

U kunt bij tafeltennisvereniging SVE niet alleen terecht als u lid bent, maar ook als u op zoek bent naar een leuke en originele invulling als bedrijfsuitje bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk ook een tafeltennis clinic op maat. Tafeltennis is een leuke, gezonde en sociale sport voor alle leeftijden, wat het uitermate geschikt maakt als bedrijfsuitje. De clinic duurt ongeveer 2-3 uur. Wat u zich hierbij voor kunt stellen?

  • Ontvangst met een drankje in de gezellige bar van SVE
  • Uitleg over de spelregels van tafeltennis met een quiz
  • 1 uur training, gegeven door één van de gecertificeerde SVE trainers
  • 1 uur mini toernooitje en huldiging van uw kampioen
  • Eventueel een hapje en een borrel

De richtprijs voor een clinic vanaf 8 personen is €25 per persoon, exclusief drankjes.

Contact opnemen

Bent u degene die het bedrijfsuitje moet regelen en lijkt een tafeltennis clinic u een leuke invulling? Of bent u zelf nog op zoek naar een teamsport in Utrecht? Neemt u dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie of om te reserveren. Dit kan door te bellen naar 06 – 282 43 120 of door een e-mail te sturen naar info@ttvsve.nl. Wij verwelkomen u en uw collega’s graag bij onze vereniging. Bij ons complex is volop gratis parkeerplek aanwezig, dus u kunt gerust met de auto komen.

Contact

Ron van der MaarelTafeltennisvereniging Utrecht