Talenttraining SVE heeft ruimte voor extra spelers

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Wouter DuboisLaat een reactie achter

Wil jij naast je reguliere trainingen nog een extra training in de week? Dan is de talenttraining bij SVE op de vrijdagavond misschien wat voor jou! We gaan willen de groep graag uitbreiden en daarbij zijn ook spelers van andere verenigingen van harte welkom.

De huidige groep bestaat nu 5 jeugdleden van SVE. Dit willen we gaan uitbreiden naar maximaal 8, waarbij ook spelers van clubs mogen deelnemen.

Voor wie is de training bedoeld?

  • Jeugdleden tussen de 8 en 16 jaar.
  • Naast de talenttraining train je minimaal 2 keer in de week.
  • Je huidige niveau maakt niet uit, maar moet op termijn wel aansluiten bij het huidige niveau van groep, ongeveer tussen 2e klasse en Landelijk A.

Wat houdt het in?

Ongetwijfeld heb je gemerkt dat je harder vooruit gaat als je vaker traint. Om daar het maximale uit te halen willen we voor de talentvolle spelers een extra training aanbieden.

In een kleine groep willen we meer persoonlijke aandacht geven dan dat in de reguliere groepstrainingen mogelijk is. Je krijgt gerichte aanwijzingen om je techniek te verfijnen, zoals op het gebied van service, 1e bal en voetenwerk.

Wie is de trainer?

Jelco van Grunsven.

Individuele aandachtspunten en oefenstof kunnen door Jelco samen met je eigen trainer worden afgestemd.

Praktische zaken

  • Trainingstijd: vrijdag van 18.15 tot 19.30 uur.
  • Frequentie: 3 keer per 4 weken.
  • Omdat het gaat om een extra en niet voor iedere speler toegankelijke training vragen we hiervoor een kostendekkende bijdrage. Dit gebruiken we vooral om de kosten voor de trainer te dekken. Het totaalbedrag is afhankelijk van het aantal trainingen en deelnemers.

Interesse, een keertje op proef meetrainen of meer informatie? Neem contact op met Wouter Dubois.

Wouter DuboisTalenttraining SVE heeft ruimte voor extra spelers

Laat een reactie achter