Team 4 solide

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Ron van der MaarelLaat een reactie achter

Team 4 zijn dan weliswaar diesels, ze zijn al aardig op stoom. Vorige week werd Hilversum thuis geklopt met 6-4, afgelopen vrijdag togen Jan, Rem en Ron naar het gezellige Nieuwegein voor een potje tegen VTV 3 .

Jan kwam net wat vastigheid tekort en daarmee in alledrie de wedstrijden een paar puntjes…Rem en Ron draaiden soepeltjes en wonnen hun potten: 7-3. Het dubbel Rem-Ron moet toch even genoemd worden. het is namelijk dodelijk!
Spinde de tegenstander dan volgde een noppenblok of venijnige kapbal. Legden ze hem terug dan klonk er een oorverdovende knal van Rem of een maaispin van Ron, een en ander afgewisseld met klooote services en schijnbewegingen.

Wist je dat van VTV naar SVE drie kwartier rijden is, ook al rijd je 140 over de ring Utrecht?
Zet 3 wat ouder wordende mannen die denken zonder navigatie te kunnen rijden, onderweg toch toegeven aan hun nicotineverslaving en verslapte bodembekkenspieren hebben in een kleine doch snelle Lexus en je krijgt het voor elkaar.

Vrijdag thuis (gelukkig) tegen SVE 2 (ofwel het SVO team) …we gaan het zien.
Voorlopig staan de gemiddeld bijna 50+ ers van SVE4 bovenaan, maar dat zegt nog niet weinig in deze fase.

De foto van vorig seizoen heeft een dubbele boodschap. Hilversum werd toen kampioen en dat gaat niet weer gebeuren. Dus.

Ron van der MaarelTeam 4 solide

Laat een reactie achter