Team 7 weer met beide benen op de grond

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor team 7 (Peter, Eduard en Niels) om te tafeltennissen, ditmaal mochten we naar Almere afreizen om een potje te ballen tegen ATC. Van tevoren werd dit team al getipt als mogelijke kampioenskandidaat en dat hebben ze vrijdagavond zeker waargemaakt – door Niels.

Na even zoeken hebben we het clubgebouw van ATC kunnen vinden en kleedden we ons snel om, om onszelf warm te slaan in de frisse zaal. ATC speelde met een invaller (Ron Kappen), maar dat was niet te merken aangezien hij een zuivere hattrick zou pakken deze avond. In de eerste wedstrijd pakte hij meteen het punt tegen Peter in vijven. Daarna was ik aan de beurt tegen de Landelijk A spelende Ruben van Straten. Na 2-0 leek de wedstrijd alweer kansloos verloren maar Ruben stortte helemaal in en het lukte mij makkelijk om het 2-2 te maken. De laatste game had Ruben zich jammer genoeg weer herpakt en die verloor ik net in vijven met 11-9. Wat een pech! Daarna mocht Eduard tegen Bob Willemsen aantreden, een speler die normaal gesproken 70% in de 1ste klasse al speelt maar door teveel 1ste klasse spelers en te weinig 1ste klasse plekken bij ATC was het noodzakelijk dat hij 2de klasse ging spelen. Eduard wist jammer genoeg geen potten te breken tegen Bob. 3-0 in games en ook gelijk 3-0 achter in sets.
De dubbel van mij en Eduard loopt ook nog niet op rolletjes en die verloren we dus ook weer. Peter en Eduard verloren allebei hun tweede wedstrijd wat ons al snel op een 6-0 achterstand zette. Ook ik kwam niet verder dan een 3-1 verloren partij tegen Bob. Gelukkig behoedde Eduard ons van een wel erg pijnlijke 10-0 nederlaag door met overtuigende kracht 3-0 van Ruben te winnen. Peter mocht daarna nog tegen Bob, maar kwam ook niet verder dan een 3-1 nederlaag terwijl hij in de 1ste set snel met 7-0 voorkwam, maar deze helaas niet wist te winnen! Mijn laatste wedstrijd tegen Ron was ook niet om over naar huis te schrijven, 3-1 verloren.
Dat maakte de eindstand van vrijdag op een dikke 9-1 verlies. Dat was een bittere pil om te slikken, maar gelukkig smaakten de biertjes en de teamschotel wel goed!

Na een sterkte start van ons zette deze verliespartij ons met beide benen weer goed op de grond. Thuis in onze snellere zaal laten we het niet weer zover komen hopelijk.

Na al 5 wedstrijden gespeeld te hebben staan we op dit moment gedeeld eerste met 25 punten, helaas zijn er nog een aantal teams die minder hebben gespeeld waardoor we waarschijnlijk nog wel een plaatsje zakken maar over het algemeen nog steeds geen slechte 1ste seizoenshelft. Handhaving moet zonder problemen zeker haalbaar zijn maar na deze afslachting is kampioenskandidaat toch een stuk minder reëel geworden.

We zullen wel zien wat de tweede seizoenshelft voor ons in petto heeft!

Jasper GraaffTeam 7 weer met beide benen op de grond

Laat een reactie achter