[vc_row][vc_column width=”2/3″]

Teamuitje Utrecht

Zijn jullie met het team op zoek naar een leuk teamuitje in Utrecht? Dan heeft Tafeltennisvereniging SVE daar een leuke invulling voor. U kunt bij tafeltennisvereniging SVE namelijk niet alleen terecht als u lid bent, maar ook wanneer u op zoek bent naar een leuke en originele invulling voor een teamuitje bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk ook een tafeltennis clinic op maat. Tafeltennis is een leuke, gezonde en sociale sport voor alle leeftijden, wat het uitermate geschikt maakt als teamuitje. Dus zijn jullie nog op zoek naar een sportieve invulling voor een teamuitje? Neem dan eens contact op met Tafeltennisvereniging SVE en kijk wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Tafeltennis clinic

Voor een tafeltennis clinic op maat bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij laten u graag kennismaken met deze mooie sport en zorgen voor een onvergetelijk teamuitje. De richtprijs voor een clinic vanaf 8 personen is €25 per persoon, exclusief drankjes. Wat u zich voor moet stellen bij een clinic van 2 á 3 uur?

 • Ontvangst met een drankje in de gezellige bar van SVE
 • Uitleg over de spelregels van tafeltennis met een quiz
 • 1 uur training, gegeven door één van de gecertificeerde SVE trainers
 • 1 uur mini toernooitje en huldiging van uw kampioen
 • Eventueel een hapje en een borrel

Een teamuitje in Utrecht bij tafeltennisvereniging SVE

Tafeltennisvereniging SVE is een vereniging die is opgericht in 1963 en een gestage groei doormaakt. Wij beschikken over onze eigen zaal, waar permanent 13 tafels kunnen staan. Hier wordt, onder leiding van gekwalificeerde trainers, dan ook dagelijks getraind door onze teams. Onze hoge teams doen volop mee in de landelijke divisies, terwijl ook daaronder op alle niveaus gespeeld wordt.  U wordt dus tijdens het teamuitje in Utrecht getraind door gekwalificeerde trainers. Doordeweeks zijn we iedere avond geopend en op vrijdag en zaterdag zijn er competitiewedstrijden, toernooien en verschillende evenementen. Zo hebben wij ieder jaar een tafeltennistoernooi voor basisschoolscholieren in Utrecht en organiseren wij ook de Open Utrechtse tafeltenniskampioenschappen voor bedrijven. Meer informatie over deze en andere evenementen, vindt u op deze website.

Contact opnemen

Zijn jullie met het team nog steeds op zoek naar teamuitje ideeën en hebben jullie wel interesse in een tafeltennis clinic op maat van Tafeltennisvereniging SVE? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie of om een datum voor de clinic te reserveren. Dit kan door te bellen naar 06 – 282 43 120 of door een e-mail te sturen naar info@ttvsve.nl. Wij verwelkomen jullie graag bij onze vereniging om jullie kennis te laten maken met het tafeltennis. Bij ons complex is volop gratis parkeerplek aanwezig, dus u kunt gerust met de auto komen. Wilt u dus een leuk teamuitje in Utrecht? Wacht niet langer en maak gelijk een afspraak. 

Contact

[/vc_column] [vc_column width=”1/3″ style=”margin-top:40px;”]

Meld u gratis aan voor een proefles

  Je naam

  Je emailadres

  Je telefoonnummer

  Geef hier aan of je nog specifieke vragen hebt/Let us know if you have any specific questions.

  Contactinformatie

  ttvsve.nl
  Lidmaatschap: penningmeester@ttvsve.nl
  Competitie: wedstrijdsecretaris@ttvsve.nl
  Zaalverhuur: r.b.j.bod@planet.nl
  Evenementen: svetoernooien@hotmail.com
  Algemeen: info@ttvsve.nlTelefoon: (vanaf 19.30 uur op werkdagen):
  030 – 2616970

  Buiten openingstijden en alleen bij spoed:
  030 – 2761572

  Bezoekadres: Loevenhoutsedijk 4
  3552 XE Utrecht
  Postadres: Pieter Nieuwlandstraat 26B
  NL

  3514 HJ Utrecht

  [/vc_column] [/vc_row]
  Ron van der MaarelTeamuitje Utrecht