Tevreden leden

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Wij vinden het belangrijk dat alle leden van SVE het naar hun zin hebben. Daarnaast willen wij bestaande leden behouden en nieuwe leden zich snel thuis laten voelen. Het bleek echter dat nieuwe leden zich niet altijd even goed verwelkomd voelen. Ron van der Maarel heeft aangeboden zich in te willen spannen dat te verbeteren. Ron zal voortaan als ambassadeur ‘Tevreden Leden’ nieuwe leden verwelkomen bij SVE en proberen bestaande leden (nog) meer thuis te laten voelen bij SVE. Ron zal in deze functie gebruik maken van het e-mailadres tevredenleden@ttvsve.nl. Wij als bestuur zijn ontzettend blij dat Ron deze taak op zich wil nemen en zijn ervan overtuigd dat hij met zijn enthousiasme en initiatieven veel kan betekenen voor onze leden.

Vind je het leuk om kennis te maken met SVE of heb je een lidmaatschap gerelateerde vraag? Stuur dan een e-mail naar tevredenleden@ttvsve.nl of bel met Ron van der Maarel 06 – 282 43 120

Ook horen we graag van je als je SVE lid bent en dingen gaan niet zoals je verwacht. Stuur een e-mail naar   tevredenleden@ttvsve.nl zodat we kunnen overleggen wat er anders kan.

Jasper GraaffTevreden leden

Laat een reactie achter