Tim en Irene veroveren B-licentie

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Gisteren werden bij SKF de finales van de Nationale Senioren Meerkampen voor spelers met C-licentie gespeeld. Voor SVE kwamen Tim Gras, Irene Aangeenbrug en Laura Daatzelaar in actie. Tim en Irene eindigen beide als tweede, waarmee ze een B-licentie veroverden!

De NSM worden over meerdere data gespeeld. Via een kwartfinale en halve finale plaatsen spelers zich uiteindelijk voor de finale. In de finale maakte vooral Tim indruk. In de halve finale was hij nog derde in de poule geworden met verliespartijen tegen Udo Gansel en Martijn van der Heijde (1e divisie). Ditmaal wist hij van beide spelers te winnen. Ook Jeffrey Vonk, Edward van Vliet (beide 2e divisie) en Jorgen Verberne moesten eraan geloven. Tim verloor ondertussen wel van Kas van Oost (3e divisie) en Steven Pouw (3e divisie). Hij eindigde daardoor samen met Kas en Martijn op 5x winst en 2x verlies. Uiteindelijk bleek Kas op gamesaldo de betere, waarbij Tim op de 2e plek eindigde.

Ondertussen speelde Irene een minder spannende meerkamp. Net hersteld van een rugblessure verloor ze alleen van de opvallend sterk voor de dag komende Caitlynn Streng. Caitlynn won al haar wedstrijden, terwijl Irene verder ook niks meer verloor. Ook Irene werd dus tweede en veroverde een B-licentie. Laura was minder in vorm en eindigde zonder winstpartij als laatste.

Jasper GraaffTim en Irene veroveren B-licentie

Laat een reactie achter