Toppers van SVE 4 kampioen!

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Ron van der MaarelLaat een reactie achter

Ja, je kunt de Toppers wel playbacken, maar je moet het ook waarmaken….

Voor de routiniers van SVE4 geen probleem. Vrijdag kluunden ze met een nachtblinde chauffeur naar Rega te Nijkerk die maar 2 punten achter SVE stonden. We hadden maar 4 punten nodig want bij een gelijke stand zou SVE het redden omdat het eerdere duel 9-1 voor SVE was.
De spanning was te snijden dus gauw nog even poepen voor de wedstrijd…

2-1 voor, 3-2 achter…De komst van de andere teamleden Ole en Jan gaf de doorslag: BAMBAM 4-3 voor….de klus was geklaard en dus snel naar SVE om het derde team aan te moedigen.

Het douchen gaf wederom weer hoe hecht de band in team 4 is. Rem leende gel van Ron, Robbert gebruikte de roldeo van Rem en liet hem onder de douche een paar keer verdwijnen (fantastische truc), Ron en Robbert wisselden handdoeken uit waarmee gretig de kleinste plekjes werden drooggewreven en Rem gaf Ron vrijblijvend advies over het verwijderen van een een plukje shag op diens rug.

Team 4 gaat de boeken in als rots in de branding, de verbindende factor en ….kampioen in de Hoofdklasse 2016 !!!

PS. Een groot compliment voor onze teamgenoot en Topper Floris die met een fantastisch debuut bij de senioren een super bijdrage heeft geleverd.
PS2. De terugreis verliep een stuk sneller doordat de nachtblinde chauffeur werd vervangen door een teamgenoot die zich in de kart van Rem ontpopte als de Max Verstappen van SVE.

Ron van der MaarelToppers van SVE 4 kampioen!

Laat een reactie achter