Tot wanneer gaan de trainingen door? – update

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Wouter Dubois2 Reacties

Het einde van het seizoen komt in zicht. Om de trainingsgroepen vol te houden zijn de trainingstijden aangepast, tot we over een paar weken echt de zomerstop in gaan. Lees verder voor een volledig overzicht van de trainingen de komende weken. Ook zoeken we nog een vrijwilliger voor de coördinatie van de zomertrainingen.

Jeugd

De jeugdtrainingen gaan door tot en met de 1e week van juli. De laatste jeugdtraining is dus op 5 juli.

Let op: de Jeugd 1 training van woensdag 13 juni vervalt. De beginnersgroep gaat wél door. De Jeugd 1 spelers mogen bij deze groep meetrainen en/of vrijspelen.

Senioren

Vanaf deze week is er geen seniorentraining meer op woensdag. De trainingen voor senioren op maandag en donderdag gaan door tot en met 25 en 28 juni, mits de opkomst per training minimaal 6 is.

Let op:  de seniorentraining van 14 juni en 21 vervallen.

Op de avonden dat er geen trainingen meer zijn blijft de zaal uiteraard wel geopend om vrij te spelen.

Zomertrainingen

Vorig jaar hebben we bij SVE onder leiding van Maurice met succes zomertrainingen in juli en augustus georganiseerd. Dit jaar zullen er trainingen zijn op de maandagavonden in juli. Houd voor inschrijving de kanalen van SVE in de gaten.

Wouter DuboisTot wanneer gaan de trainingen door? – update

Reacties

  1. Wendy van der Ree

    Hi Wouter of Maurice (denk ik), Kunnen jullie me vertellen wanneer jullie het volgend seizoen weer beginnen met jeugdtrainingen (training van Bo van der Ree)? Dank je wel en fijne dag… zonnegroet, Wendy van der Ree

Laat een reactie achter