Tourpoule SVE (and friends)

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Sinds vorig jaar doet een tiental SVE’ers gezamenlijk mee met de sportpoules van Scorito.nl. De leukste van het jaar is daarbij natuurlijk de Tour de France. Daarbij geldt: hoe meer deelnemers, hoe meer vreugd. Daarom nodigen we iedere tafeltennisser van harte uit om ook mee te doen met de poule.

Het werkt heel simpel. Ga naar https://www.scorito.com/cycling-manager/tour-de-france-2017/sve-ole?code=6b28bad7-eb33-4914-8247-29731c801acb en meld je aan. Je wordt automatisch mede aangemeld voor de onze poule. Je moet eenmalig twintig renners selecteren met een bepaald budget. Verder moet je elke etappe 9 renners opstellen. Als je renners bij de eerste 20 van de dag finishen halen ze punten voor je etc.

Om het wat spannender te maken hanteren we een inleg van 10 euro per deelnemer, vooraf te betalen. De prijzenverdeling bepalen we aan de hand van het aantal deelnemers. Daarnaast hebben we een Whatsapp-groep waarin we praten over de Tour en het verloop van de etappes. Als je mee wilt ouwehoeren, stuur dan een mailtje naar timeas@live.nl.

Jasper GraaffTourpoule SVE (and friends)

Laat een reactie achter