Logo van tafeltennisvereniging SVE

Trainingen bij SVE starten deze week

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Wouter DuboisLaat een reactie achter

We gaan weer beginnen! Na een zomerstop staan trainers en spelers in de startblokken om de trainingen weer op te pakken. Vanaf maandag 26 augustus kan er weer volop getraind worden. Bekijk snel het nieuwe trainingsschema.

Bij SVE willen we al onze leden minimaal 2 keer per week op het eigen niveau laten trainen. Met de beschikbaarheid van middelen, trainers, ruimte in de zaal en competitieavonden is dit een uitdaging.

De trainingstijden en groepen zijn grotendeels hetzelfde gebleven ten opzichte van vorig seizoen. Voor jeugdspelers is er een groepsindeling gemaakt. Nieuw is een extra training voor senioren op de donderdagavond. Hier hebben we een splitsing gemaakt tussen recreanten en competitiespelers en gaat Irene voortaan 2 trainingen geven!

Binnenkort hopen we ook de beginnersgroep voor de jeugd, die vorig seizoen op dinsdag en later op maandag was, weer toe te voegen. Gelukkig hebben we nog een beginnersgroep op de woensdag. Beginnende jeugd kan tot die tijd ook op de maandag en donderdag meetrainen.

Bekijk snel het volledige trainingsschema of de trainingstijden in onze ClubApp! Vragen over de trainingen? Mail ons!

Wouter DuboisTrainingen bij SVE starten deze week

Laat een reactie achter