TTV Douwe Egberts gaat op in SVE

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Na een bestaan van 22 jaar heeft tafeltennisvereniging Douwe Egberts besloten op te gaan in SVE. De vereniging speelde al enkele jaren op dinsdagavond in onze zaal, de mannen zijn dus geen onbekenden voor ons. De overgebleven zeven leden zijn lid geworden van SVE en blijven met twee teams competitie spelen.

In de jaren ’90 werd een personeelstoernooi tafeltennis georganiseerd bij Douwe Egberts. Een aantal werknemers was zo enthousiast dat ze bleven spelen en na een tijd alleen trainen ook competitie wilden spelen. In 1994 werd daarom tafeltennisvereniging Douwe Egberts opgericht, dat ging spelen in de kantine van Douwe Egberts. In 2005 werd verplaatst naar een locatie in Leidsche Rijn en even later stopte het bedrijf Douwe Egberts helaas helemaal met de ondersteuning aan de vereniging. Dat betekende mede dat het jaarlijkse personeelstoernooi moest stoppen, omdat daar geen geld meer voor was. Door het stoppen van dit toernooi stopte de instroom van nieuwe/vervangende leden, waardoor de vereniging het steeds lastiger kreeg. Om de kosten te drukken nam men contact op met SVE, waarbij werd overeengekomen dat ze voor een beperkte bedrag in onze zaal konden komen spelen. Nu weer twee van de negen leden hebben aangegeven te willen stoppen is de tijd daar om helemaal op te gaan in SVE.

Uiteraard vinden we het jammer dat er weer een vereniging verdwijnt, maar SVE is blij met haar nieuwe leden. Van harte welkom bij de vereniging!

Jasper GraaffTTV Douwe Egberts gaat op in SVE

Laat een reactie achter