log

Uitnodiging Open Utrechtse 2015

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Traditiegetrouw opent SVE het tafeltennisseizoen met de Open Utrechtse Tafeltennis Kampioenschappen (OU). Dit jaar zal dat (alweer voor de 12e keer) gebeuren op zaterdag 29 augustus. Zet die datum dus in je agenda!

Er kunnen ook dit jaar weer maximaal 100 spelers meedoen, verdeeld over een A- (voor ratings boven 450), B- (rating 300-450) en C-categorie (rating 150-300). De B en C beginnen ‘s morgens om 9:30 uur, de A vanaf 13.00 uur in de middag. Er wordt gespeeld op 13 tafels. En zoals ieder jaar zal er naar gestreefd worden om iedereen zo veel mogelijk potjes te laten spelen.

De planning is om rond 19:00 uur de laatste finale te laten beginnen. Hierna wordt een buffet geserveerd waarvoor iedereen zich kan opgeven voor het luttele bedrag van € 7,-. Vanaf 20.00 uur wordt het begin van het tafeltennisseizoen feestelijk ingeluid inclusief Pub Quiz en karaoke! Wees er zeker van dat je deze heuglijke dag niet mist en schrijf je snel in! Aanmelden kan via het inschrijfformulier op deze site, of door een e-mail te sturen naar: svetoernooien@hotmail.com o.v.v. je naam, vereniging en meest recente competitieresultaat. Kosten voor het toernooi bedragen € 8,- per persoon. Laat ook even weten of je deel wilt nemen aan het buffet (kosten € 7,-).

Meld je zo snel mogelijk aan, want het toernooi zit elk jaar vol!

Dit jaar organiseren we voor het eerst ook een speciale jeugdeditie van de Open Utrechtse (OUJ). Deze is, zoals de naam al aangeeft, voor alle tafeltennissers tot en met 18 jaar en vindt plaats op zaterdag 5 september. Meer informatie hierover vind je hier. Fanatieke jeugdleden mogen uiteraard ook meedoen met de ‘gewone’ OU.

Voor senioren die 5 september graag willen spelen is er de US Open. De afgelopen jaren werden de Open Utrechtse en de US Open in Amsterdam op dezelfde dag gespeeld. In onderling overleg hebben we er nu voor gezorgd dat dit niet meer gebeurt zodat jullie aan beide toernooien kunnen meedoen. Daarnaast hebben we voor de speler die op beide toernooien het best presteert een extra geldprijs klaarliggen. Nadere informatie volgt, maar inschrijven voor beide toernooien dus: inschrijven US Open!

Alle gegevens op een rijtje:

Toernooi: Open Utrechtse Tafeltennis Kampioenschappen
Datum: Zaterdag 29 augustus
Plaats: Tafeltennishal SVE, Loevenhoutsedijk 4, 3552 XE Utrecht, tel. 030 2616970;
www.ttvsve.nl
Inschrijven via: het inschrijfformulier of mailen naar 
svetoernooien@hotmail.com
Inschrijfgeld: € 8,- p.p. ( + eventueel buffet € 7,-)

Toernooicommissie SVE (Luc, Bernie, Jan)

Jasper GraaffUitnodiging Open Utrechtse 2015

Laat een reactie achter