Uitslagen Landelijke teams

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen zaterdag was het weer Super Saturday bij SVE. Het was weer een drukke en gezellige dag, al waren de resultaten voor de teams van SVE niet super. Zoals wel vaker wist alleen SVE 1 écht goed te presteren. We kunnen echter ook een pluim uitdelen aan SVE 3, dat voor het eerst dit seizoen meer dan 1 punt haalde.

SVE 1 won uit met 6-4 van ONI, maar thuis ging het ditmaal beter. Dit ondanks de luidruchtige support van een aantal toeschouwers die meegekomen waren. Die toeschouwers zagen o.a. een zwaar gefrustreerde Rogier, bij wie het allemaal niet liep zoals hij gewend is. Hij bleef knap toch als enige ongeslagen. Sanne en Rob verloren allebei een potje. Met 5 punten voorsprong op DOV is SVE hard op weg naar het kampioenschap.

SVE 2 speelde 5-5 gelijk tegen Assen. Assen speelde wederom in een sterke opstelling tegen SVE, met Jan Meppelink en Heleen Roewen. Uit werd er verloren, ditmaal ging het dus iets beter. Jan won dit keer wel van Jan Meppelink en Robin won dit keer wel van Heleen. Remco wist dat voorbeeld helaas niet te volgen en won alleen van de zwakste Assenaar. Aanstaande zaterdag zullen de mannen uit tegen koploper Kampenion de schade moeten beperken om in de race te blijven voor plek 4. Opvallend genoeg speelde SKF, naaste concurrent voor plek 4, afgelopen zaterdag slechts met 2 spelers tegen Kampenion, waardoor SKF met 8-2 verloor.

SVE 3 pakte tegen Assen maar liefst 3 punten, nadat er tot nu toe 6x met 9-1 was verloren dit seizoen. Net als vorige week tegen GTTC werd de eerste wedstrijd meteen gewonnen. Sean liet Peter Zwama met 3-0 kansloos en pakte zo zijn zwaarverdiende eerste overwinning van het seizoen. Jasper volgde later dat voorbeeld en won ook van Peter, terwijl Christiaan knap van Bob Eldering won. Christiaan had later tegen Peter kansen op een tweede overwinning, maar hij verloor in vijven.

Alle drie de damesteams van SVE verloren. SVE 1 met 4-6 van Dedemsvaart, waarbij Irene weer terug was van een rugblessure en meteen twee overwinningen boekt. SVE 2 verloor met 3-7 van Nijmegen, waarbij Berber haar 100% score kwijtraakte (maar nog steeds knap op 11 uit 12 staat), en SVE 3 verloor met 2-8 van Dedemsvaart 2. Positieve daar was wel dat Tanja haar eerste potje won voor SVE!

Ons tweede jeugdteam zette in Landelijk C na de zeperd tegen Stiphout (8-2 verlies) van vorige week ook weer een goede uitslag neer. Er werd met 7-3 gewonnen van Westa. Nick, Tobias en Wouter verdeelden de punten netjes onderling: alle drie twee zeges.

Jasper GraaffUitslagen Landelijke teams

Laat een reactie achter