Uitstekende resultaten Heren 1 en 2 en Jeugd 1

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Gisteren was het weer Super Saturday: 7 teams tegelijkertijd thuis bij SVE. Het was weer een lekker drukke en gezellige dag en vooral Heren 1, Heren 2 en Jeugd 1 deden goede zaken.

SVE 1 – TOGB 1: 7-3
Jeugd 1 trad aan met een zieke Tim Gras. Desondanks werd er met 7-3 gewonnen van TOGB, de nummer 6 in de poule. Floris bleef ongeslagen, Gabriëlius won er twee en Tim knokte zich naar één zege. Later bleek dat SKF weer zonder kopman Douwe Peper had gespeeld en mede daardoor met 5-5 had gelijkgespeeld tegen HBC. SVE heeft daardoor de koppositie in de Kampioensgroep weer overgenomen. Volgende week zaterdag om 13.00 uur thuis bij SVE de kraker SVE – SKF.

SVE 1 – BIT.nl 1: 8-2
Ook Heren 1 zette een mooie uitslag neer waarmee de koppositie in de 3e divisie D werd versterkt. Rogier durfde het als kopman aan langs de kant te blijven en Quinten door zijn vormcrisis te coachen. Dat lukte alleraardigst, want Quinten pakte als enige een hattrick. Sanne en Rob moesten hun meerdere erkennen in Yorick Schurink, alle andere partijen gingen naar SVE. Ondertussen won concurrent DOV met 7-3 van Spaarne, waardoor SVE halverwege de poule leidt met een voorsprong van 2 punten op DOV.

SVE 2 – Zwolle 1: 6-4
De mooiste overwinning van de dag kwam op naam van Heren 2. Na een zwakke seizoensstart boekten ze vorige week al een mooie overwinning op Amstelveen. Gisteren voegden ze daar een knappe 6-4 winst op titelpretendent Zwolle aan toe. Robin lijkt na 7 weken griep eindelijk weer fit te zijn en won overtuigend twee potten. Remco volgde dat voorbeeld en wist knap ook twee wedstrijden te winnen. Ook Jan liet zien dat het met de vorm wel goed zit en won net als Robin en Remco van Lisette van Es. De andere twee wedstrijden verloor hij echter met 3-2. Door de tweede zege op rij is SVE naar de 3e plek in de poule geklommen. Het blijft voorlopig nog wel spannend, want Amstelveen heeft evenveel punten en nummer 5 SKF staat slechts twee punten achter. Volgende week kan SVE 2 verder uitlopen tijdens de uitwedstrijd tegen SKF.

Overige uitslagen:

Jeugd 2 – Middelburg 2: 7-3
Heren 3 – De Toekomst 1: 1-9
Dames 1 – Zwolle 1: 4-6
Dames 2 – Docos 1: 7-3

Jasper GraaffUitstekende resultaten Heren 1 en 2 en Jeugd 1

Laat een reactie achter