Vacature combinatiefunctionaris

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Tafeltennisvereniging SVE gaat met ingang van 1 januari 2017 tot minimaal 31 juli 2018 een combinatiefunctionaris aanstellen voor 22,8 uur per week, wat betaald wordt met subsidie van de gemeente Utrecht. Zo’n 60% van de tijd wordt de combinatiefunctionaris ingezet op scholen en in de wijk, om kinderen op tafeltennis gebaseerde gymlessen te geven en ze enthousiast te krijgen voor tafeltennis. De andere 40% is de functionaris actief op de vereniging, voornamelijk met het geven van training. 

Vacature
Het bestuur van SVE had voor de positie van combinatiefunctionaris een voorkeurskandidaat in de vorm van oud hoofdtrainer Jacob ten Have. Helaas heeft hij ondertussen laten weten de functie niet te kunnen combineren met zijn huidige werkzaamheden. De vacature zal daarom zo spoedig mogelijk op een andere manier moeten worden ingevuld.

Wat vragen wij?

Sportgerelateerde of pedagogische opleiding is een pré. Bekendheid met Table Stars en het bezit van TT-diploma’s is een vereiste. Aantoonbare ervaring in het geven van training en clinics aan beginnende jeugd. Direct inzetbaar per 1 januari 2017.

De combinatiefunctionaris komt te werken in Ondiep, Zuilen en Overvecht. Ervaring in het aanspreken van kinderen op gedrag en een natuurlijk overwicht is noodzakelijk. De functionaris moet activiteiten enthousiast, stimulerend en verantwoord kunnen uitvoeren en begeleiden. Zelfstandig kunnen werken, proactief, flexibel inzetbaar (in de avonduren voor training en met enige regelmaat in het weekend voor organisatie toernooien voor de schoolkinderen), en goed kunnen samenwerken met verschillende partijen. Praktische, planmatige en resultaatgerichte instelling. Last but not least: de functionaris moet zich thuis voelen bij SVE en enthousiast zijn om SVE (niet alleen als ‘werknemer’), te helpen een sterkere, grotere en toekomstbestendige jeugdafdeling neer te zetten.

Wat bieden wij?

Werken voor de gezelligste tafeltennisvereniging van Nederland! De functionaris gaat 4,5 uur – 6 uur in de week training geven aan onze jeugd en zal daarnaast betrokken worden bij het maken en uitvoeren van beleid op het gebied van jeugdwerving en -behoud. Ongeveer 13 uur per week wordt de inzet via de stichting Harten voor Sport geregeld. Netto (na aftrek van o.a. overleg, scholing en reistijd tussen de scholen) betekent dit zo’n 7 uur per week clinics geven op basisscholen in de buurt van SVE, maar de functionaris kan ook ingezet worden om clinics te geven in parken, speeltuinen, tijdens evenementen etc. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sport, inclusief pensioen en evt. reiskostenvergoeding. Afhankelijk van ervaring is het salaris voor 22,8 uur per week op maandbasis minimaal EUR 1.353,60 en maximaal EUR 1.913,40.

Interesse? Mail dan je CV en een motivatiebrief naar ttvsve@gmail.com

Jasper GraaffVacature combinatiefunctionaris

Laat een reactie achter