Nieuwe vloer in de kantine bij SVE

Verbouwing SVE in volle gang

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Wouter DuboisLaat een reactie achter

Helaas geen tafeltennis bij SVE door de nieuwe coronamaatregelen, maar dat betekent niet dat SVE gesloten is: we werken volop aan de verbouwing. Waarschijnlijk heb je al gezien dat de toiletten vervangen en getegeld zijn en we een nieuwe berging. Met de gerealiseerde  mindervalide toilet maken we SVE ook nog wat meer toegankelijk. Dit alles werd gedaan door aannemers, maar ook veel leden hebben volop de handen uit de mouwen gestoken. En er komt nog meer!

Door corona kunnen we helaas al sinds half oktober geen gebruik meer maken van onze kantine. Gelukkig hebben Ben en Lauri van de gelegenheid gebruik gemaakt om verbouwing van de kantine voor te bereiden om zo ook de rest van het jaar goed te benutten.

Nieuwe vloer in kantine

Eind november zijn we gestart met het prepareren van de katine door het slopen van het plafond en de bar. Afgelopen maand is een nieuwe vloer gelegd in de toiletten, kleedkamers, berging en kantine. Daarvoor moesten eerst alle ruimtes leeggehaald worden en de vloeren schoongemaakt en ontvet. Daarna kon het egaliseren beginnen en daarna het mooiste en voorlopige sluitstuk: het leggen van de vloer. Allemaal onder leiding van onze vloerenman Eddie!

Hulp nodig bij vloer in de zaal

Inmiddels ziet SVE er al heel anders en mooier uit! Zonder hulp van veel vrijwilligers was dit niet in zo’n korte termijn mogelijk geweest. Maar we zijn er nog niet. Ook de komende tijd hebben we jullie hulp hard nodig. We gaan samen de vloer leggen in de zaal! Daarnaast moeten er gaten in de muren gevuld worden als voorbereiding op het schilderwerk. Wil je ook helpen? Meld je dan bij Melanie van Berkum.

Meer foto’s en de voortgang van de verbouwing volgen? Check onze Facebook en Instagram.

 

Wouter DuboisVerbouwing SVE in volle gang

Laat een reactie achter