Julius en Ruben

Verslag van Julius – B-kwalificatietoernooi Aalsmeer

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Door Julius – Zaterdag 17 juni heb ik meegedaan aan het B-kwalificatietoernooi in Aalsmeer. Het begon niet echt goed omdat we te laat aankwamen in Aalsmeer. Dus ik kon niet inspelen. Gelukkig waren de tegenstanders niet zo moeilijk. Ik won alle zes wedstrijden in mijn poule met 3-0.  Daarna kwamen de vervolgrondes. Ik kreeg een bye omdat ik eerste van mijn poule was geworden. Daardoor hoefde ik nog maar 1 wedstrijd te spelen. Dat  was tegen Jens Slakhorst. Hij was een moeilijke tegenstander. Hij kon openen met zijn backhand en forehand en hij plaatste heel goed tijdens het aanvallen. Ik stond 2-1 achter maar toen kwam ik terug en Jens raakte zijn concentratie kwijt.  Daardoor  won ik toch nog met 3-2.  Ik won een mooie beker en ik hield mijn B-licentie en daar was ik heel blij mee. Ik vond dat ik goed speelde en ik was tevreden met die dag.

Jasper GraaffVerslag van Julius – B-kwalificatietoernooi Aalsmeer

Laat een reactie achter