Verslag van de kampioenen!

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper Graaff2 Reacties

Door Ruben, Max en Julius – Toen we begonnen met deze competitie kwamen we al snel een zeer moeizame wedstrijd tegemoet. Na deze wedstrijd dacht ik bij mezelf, als iedereen dit niveau speelt wordt het erg moeilijk. Maar na een paar wedstrijden speelde ik nog 100%, dit had ik nooit verwacht. Toen kwamen we bij de 1e wedstrijd tegen WIK, ik speelde als eerst een wedstrijd , dat was zo’n moeilijke wedstrijd dat ik dacht, dit worden de kampioenen. Uiteindelijk had ik de wedstrijd gewonnen en ik dacht bij mezelf hoe, hoe heb ik dat gedaan. Nadat we deze wedstrijd tegen WIK hadden gewonnen dacht ik al dat het de goede kant op ging, dit bleek ook waar te zijn en hebben wij, als kampioenen van de 5e klasse die in het begin nooit hadden gedacht dat dit zou gebeuren, het toch zo ver geschopt dat we kampioen zijn geworden in de 4e klasse. Dit zegt wel, dat wij met zijn drieën, fysiek en mentaal nog heel erg aan het groeien zijn en ik denk zeker dat wij nog verder gaan groeien. (Max)

Ik vind het super cool dat we kampioen zijn! Op de helft van het seizoen dacht ik dat we misschien wel kampioen werden. Maar kort daarna moesten we tegen Hoogland en toen was ik heel zenuwachtig. Maar we wonnen 1-9 van Hoogland! Daarna moesten we tegen Wik en ze stonden nummer twee! Ze zijn super goed dus dat was spannend. En toen hadden we met 3-7 gewonnen! En dacht ik we worden kampioen. Ten slotte hadden we Shot 7-3 gewonnen! Die avond kwam ik er achter dat we kampioen werden en toen was ik super blij! We moeten nog wel tegen huizen maar dat maakt niet uit hoeveel we spelen want we zijn toch al kampioen. (Julius)

Vanaf het begin dachten we dat we niet hoog zouden eindigen als team. Omdat we voor de eerste keer vierde klasse speelden. Maar tot onze verbazing ging het juist heel erg goed! We trainen drie keer per week en daardoor gaan we hard vooruit. Het moment dat ik nooit meer zal vergeten, is mijn wedstrijd tegen een Russische jongen van 16 (?). Die schold in het Russisch omdat ik van hem had gewonnen. Er zaten hele spannende wedstrijden bij. We hebben best goed gepresteerd. We zijn een goed team! De ene wedstrijd won Max het meeste, de andere Julius en weer een ander ik.

(Ruben)

Jasper GraaffVerslag van de kampioenen!

Reacties

  1. Harry van Dijk (vader Nick)

    Gefeliciteerd mannen. Topprestatie. Ik heb zo nu en dan een wedstrijd van jullie gezien en jullie speelden
    echt als een team. Proficiat met dit mooie kampioenschap!!

Laat een reactie achter