Vijf teams SVE naar knock-out fase Bekercompetitie

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Door Kelly – Met maar liefst 9 bekerteams kwam SVE uit in de eerste poulefase van de bekercompetitie. Helaas sneuvelden er in de poulefase 4 teams, die allemaal op de derde plek eindigde. Team 1, 2, 3,5 en 9 weten super knap wél de knock-out fase te behalen die deze week gespeeld gaat worden. Team 2 en Team 3 ontvangen Bijmaat uit Huizen over de vloer. Team 1 mag het opnemen tegen SVO en team 5 tegen ATC Almere. SVE 9 mag op bezoek in Huizen. Hierbij een korte terugblik van afgelopen week.

Poule 15

SVE 1- Sean, Timeas, Jan, Jacob, Gilles, Ruben en Rogier:

wist overtuigend te winnen tegen ZTTV 4. Met 5-13 wisten zij de mannen uit Zeist te verslaan en eindigen hiermee met 34 punten op een eerste plek in de poule. Zal het Sean, Timeas, Jan, Jacob, Gilles, Ruben en Rogier lukken om het sterke SVO – met SVE’er Luc – volgende week uit te schakelen?

Poule 17

SVE 3- Ron, Pim, Remco, Peter, Khales, Wai Jor, Jasper

Vorige week wisten de mannen net op het nippertje met 10-8 te winnen tegen Maarssen 1. Helaas speelde het team slechts met drie man, omdat Khales door trieste omstandigheden op het laatste moment moest afhaken. Jasper had om 22.00 uur aanwezig kunnen zijn om zijn wedstrijden nog te spelen, maar daar wilde de tegenstander niet aan meewerken. Gelukkig hielden Peter, Remco en Pim de schade knap beperkt en eindigde het team met maar liefst 38 punten op plek 1 in de poule. Vrijdag mogen zij het bij de laatste 64 opnemen tegen het team van Bijmaat.

Poule 18

SVE 6 – Abd, Marcel, Jan, Folkert, Yorick, Rico

De Utrechtse mannen starten met een 0-5 achterstand tegen Hilversum 3. Her en der moesten zij helaas veel voorgeven. De mannen wist daarna toch wat punten te pakken, maar kwamen niet verder dan een verlies van 7-11. Dit was helaas niet voldoende, zij kwamen zij 6 punten te kort om een tweede plek in de poule in te kunnen nemen.

Poule 19

SVE 5- Joost, Wouter, Hans, Max, Bart, Niels, Paulien (verslagje van Niels)

Om eerste te worden in de poule hadden we 8 punten nodig, wat geen onmogelijke opgave bleek.

Max, Hans, Paulien en ik reisden (met 3 auto’s nota bene) af naar Maarssen om het tegen Peter Boorsma, Jolanda Cremer, Erica van den Bos en Lars Kerkhof op te nemen. De avond begon voortreffelijk. Hans en Niels wonnen de eerste wedstrijd beide in 3en tegen respectievelijk Jolanda en Peter en meteen daarna wonnen ook Max (tegen Erica) en Paulien (tegen Lars) vrij gemakkelijk. Hiermee wisten zij gelijk een 0-4 voorsprong te bedwingen. De dubbel ging helaas bij beide partijen naar de tegenstander. Al met al wisten zij 9 punten uit deze wedstrijd te slepen Een terechte uitslag met een aantal leuke potten en een goede voorbereiding voor de volgende ronde tegen ATC Almere!

Poule 20

SVE 8 – Walter, Melanie, Laura, Judith, Anne, Nena

In eigen huis werd SVO 2 verslagen met 12-6. Opvallend was dat de laatste 7 wedstrijden op rij werden gewonnen. Beide dubbels konden zij niet naar zich toe trekken. De overwinning was echter net niet genoeg. SVE 8 kwam twee punten te kort voor een tweede plek.

Poule 21

SVE 7 – Evelien, Sascha, Berber, Amber, Kelly, Irene, Stefania

De dames liet steken vallen door zich te laten verslaan in eigen huis. Ze hadden deze avond een troef ingezet door Stefania Mataloni mee te laten spelen. Zij won knap 1 partij tegen Sharon van Zelderen. Een aantal games vielen de verkeerde kant op en hiermee was het over en uit. Zij moeten genoegen nemen met een derde plek.

Poule 22

SVE 2 – Obbe, Bernie, Marco, Robbert, Jan, Erik, Jeffrey

Doordat SVE 2 knap met 6-12 wist te winnen tegen HTTC eindigde zij met 1 punt voorsprong op een eerste plaats. Er werden veel 3 gamers gespeeld die SVE zich naar zich toe wist te trekken. Al met al een knappe prestatie. Vrijdag wacht een thuiswedstrijd tegen Bijmaat.

Poule 23

SVE 4 – Jan, Eduard, Erik, Faisal, Eddie, Jaemon, Jan

Ook dit team redde het helaas niet. De laatste wedstrijd werd verloren met 10-8 en hiermee eindigde dit team 3e met 22 punten.

Poule 26

SVE 9 – Hans, Quinten, Christiaan, Jelle, Ian, Rick, Heleen

Met een spelerswissel wist SVE 9 ternauwernood te ontsnappen aan een nederlaag. Remco Burgman was woensdag vergeten dat hij jarig was en daarom niet wilde spelen. Op het laatste moment wist Jelle Heleen Hop over te halen om mee te doen. Ze werd nog net op tijd aangemeld bij de organisatie en won samen met Jelle het dubbel. Dat punt bleek voldoende om een gelijkspel af te dwingen (9-9), waarmee het team als tweede eindigde in de poule. Vrijdag spelen ze uit tegen tegen Huizen (de vierde uitwedstrijd op rij!) voor een plek bij de laatste 32.

 

Jasper GraaffVijf teams SVE naar knock-out fase Bekercompetitie

Laat een reactie achter