SVE is een grote tafeltennisvereniging die groeit en bloeit door haar leden én sponsors. Inkomsten komen uit contributies, subsidies en onze eigen kantine. Daarnaast halen we een deel van de inkomsten uit sponsoring. Hiermee kunnen we net dat verschil maken in bijvoorbeeld inzet op jeugd, maatschappelijke meerwaarde in de wijk, organiseren van activiteiten en ondersteunen van onze talentvolle spelers.

Waarom SVE sponsoren?

De bedrijven die SVE financieel ondersteunen geven 3 redenen:

 • Ze dragen SVE simpelweg een warm hart toe.
 • Lokale middenstanders zien dat ze voor een klein bedrag toch aardig wat exposure krijgen.
 • En andere organisaties zien de jaarlijkse Utrechtse Bedrijfskampioenschappen als een sportieve manier van netwerken.

Tafeltennis is een leuke, gezonde en sociale sport voor alle leeftijden. Zo worden onze 50+ trainingen druk bezocht en staat er bijna wekelijks wel een gezellige avond op het programma. Om te kunnen blijven groeien en bloeien is geld nodig.

Welke sponsormogelijkheden heeft u als onderneming?

 • De club van 100
  U gunt het ons en doneert € 100. Uw logo komt een jaar op onze website, u wordt uitgenodigd voor onze jaarlijkse sponsoravond en onze dank is groot. Lid worden van de club van 100?
 • Bordreclame
  Vanaf € 250 per jaar krijgt u naast de logovermelding en sponsoravond een jaar lang een bord in onze mooie zaal.
 • Sportief netwerken
  Jaarlijks organiseren we de Utrechtse Bedrijfskampioenschappen. Voor € 500 krijgt u de bordreclame zoals hierboven omschreven en kunt u met een team van 3 of 4 spelers meedoen aan het toernooi.

Meer weten? Stuur een e-mail naar info@ttvsve.nl.

Ron van der MaarelSponsoring