Nieuwe gezichten bij Vrienden- en Familietoernooi

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen zaterdag werd de tweede editie van het vrienden en familietoernooi georganiseerd. Met 36 deelnemers (waarvan 10 jeugdspelers!) zaten we iets onder de 40 van vorig jaar maar desondanks kunnen we weer spreken van een zeer geslaagd toernooi.

Net als vorig jaar werd er eerst individueel gestreden in poules van 5 of 6. Hierbij zijn vooral de wedstrijden tussen de niet-leden het meest interessant. Tafeltennis blijkt stiekem toch weer moeilijker dan gedacht, maar naarmate de dag vorderde kwam iedereen er steeds beter in. Na het individuele gedeelte werd er gedubbeld. Hierbij konden de opgegeven teams zich pas echt meten met de andere teams. Het was vooral mooi om te zien dat sommige jeugdleden hun ouders moesten ‘compenseren’. Na deze ronde kon de balans worden opgemaakt welk team had gewonnen. Uiteindelijk was de tweede plek voor jeugdlid Ruben Hofland en zijn familie (moeder Janet, vader Peter en zus Madelief) en de eerste prijs voor 50-plusser Flori en haar sportieve broer Gert-Jan! Eervolle vermeldingen waren er voor Benjamin die ongeslagen bleef en team Ethan (Ethan, Ron, Martin, Milo en Jimmy) omdat zij het grootste team waren en daarmee de teamschotel wonnen!

Enkele foto’s zijn te vinden op: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.895502640501231.1073741840.164332526951583&type=1.

Tot volgend jaar!

PS, aan de deelnemers de vraag of jullie toevallig nog meer foto’s hebben gemaakt die we op de site kunnen zetten?

Jasper GraaffNieuwe gezichten bij Vrienden- en Familietoernooi

Laat een reactie achter