Vrijwilliger in the picture

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

SVE zou SVE niet zijn zonder de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de vereniging. We doen ons best om regelmatig onze waardering voor alle vrijwilligers uit te spreken. Één van die vrijwilligers is Rob Seldenrijk en hem willen we met dit bericht een keer extra bedanken.

 

Rob Seldenrijk

Rob, 20 jaar, draagt sinds twee jaar het rode shirt van SVE. Naast dat hij geweldig kan tafeltennissen (recent kampioen 3e divisie!) is hij ook een zeer gewaardeerd vrijwilliger. Rob heeft doordeweeks nauwelijks tijd omdat hij een studie in Leiden volgt, maar in de weekenden is zijn hulp goud waard.

Rob is bij veel jeugdtoernooien aanwezig om te coachen. Dat betekent zaterdag vroeg opstaan, de hele dag coachen en zondag nog een keer. Daarnaast helpt hij ook af en toe achter de bar en met andere losse klusjes.

Helaas (voor SVE) gaat Rob een half jaar stage lopen in Zambia maar niet voordat we deze top vrijwilliger goed in het zonnetje hebben gezet.

Rob vertelt…

“Toen ik twee jaar geleden naar SVE kwam, zocht ik echt nog mijn plekje binnen deze vereniging. Doordat ik niet erg dichtbij woon en niet altijd kon trainen, miste ik helaas wat aansluiting. Ik wilde meer betrokken zijn bij de vereniging en besloot te reageren op de vrijwilligerstaken.

Coachen vind ik enorm leuk om te doen. Zelf heb ik vroeger veel jeugdtoernooien gespeeld, waar ik gecoacht werd door verschillende mensen. Dit was voor mij erg belangrijk. Nu hoop ik vooral dat spelers ook iets aan mijn coaching hebben.

Ik hoop na mijn stage in Zambia nog lang van SVE te kunnen genieten!’’

Jasper GraaffVrijwilliger in the picture

Laat een reactie achter