Vrijwilliger(s) in the picture

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

In deze rubriek bedanken we om de zoveel tijd een vrijwilliger en laten we hem/haar vertellen wat hen ertoe drijft zich in te zetten voor de vereniging. De eerste keer bedankten we Timeas voor al zijn inzet, nu is het de beurt aan Janet Klein en Peter Hofland.

Janet en Peter zijn de ouders van jeugdlid Ruben die sinds juni 2013 bij SVE speelt. Er was meteen een goede klik tussen SVE en het gezin, waardoor Ruben veel traint en nu één van onze toptalenten is, Peter zelf ook lid is geworden en beide ouders veel vrijwilligerswerk doen. Met haar ervaring in het onderwijs is Janet zeer geschikt als vertrouwenspersoon, maar tegenwoordig kun je haar ook op zaterdagen achter de bar tegenkomen! Ook Peter is wel eens als barman actief, maar zijn voornaamste functie is het wedstrijdsecretariaat bij de jeugd. Kortom, SVE is ontzettend blij met deze twee supervrijwilligers! PS. ook Ruben is stiekem al vrijwilliger. Als correspondent houdt hij ons vaak op de hoogte van zijn team met zijn vermakelijke wedstrijdverslagen!

De ouders vertellen… Janet: “SVE is voor Ruben in de loop der jaren zijn tweede thuis geworden. Minimaal vier keer in de week is hij bezig met tafeltennis. De instelling van SVE om talenten te stimuleren en tegelijkertijd het ‘ons-gevoel’ te creëren, heeft me altijd aangesproken. Tijdens toernooien roep ik weleens voor de grap dat ik me een SVE moeder voel, maar daar zit wel een kern van waarheid in. De sociale groep die de kinderen en hun coaches vormen, vind ik fantastisch. Ik maak er graag deel van uit. Het is voor mij niet meer dan logisch om zelf ook iets bij te dragen” Peter: “Bij SVE hangt een sfeer van ‘we kunnen er wat moois van maken’. Dat Ruben zo’n mooie sportieve ontwikkeling kon doormaken, is te danken aan de mogelijkheden die SVE biedt. Zoals de mogelijkheid om regelmatig te kunnen trainen, maar vooral ook dankzij vrijwilligers zoals coaches die hun weekend opofferen om de jeugd te begeleiden tijdens de competitie of toernooien. Je beseft: wat je de vereniging geeft, krijg je dubbel terug”.

Jasper GraaffVrijwilliger(s) in the picture

Laat een reactie achter