Waardeloze middag voor katerig SVE 2

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper Graaff1 Reactie

Afgelopen zaterdag reisde SVE 2 af naar Maastricht voor de clash tegen nummer laatst ttv Maastricht. De thuiswedstrijd was met 7-3 gewonnen en zo’n resultaat was nu minimaal weer nodig. Het liep echter geheel anders. Peter besloot dat het een goede voorbereiding zou zijn om heel de nacht niet te slapen, terwijl Sean en Jan er ook allerminst fit uitzagen. We hebben de foto’s als bewijs.

Het team kwam al zeer snel op achterstand en kwam dat niet meer te boven. Dat Sean de avond tevoren had besloten na een jaar zijn noppen op de backhand in te ruilen voor glad rubber hielp daarbij overigens ook niet. Alleen Jan wist zich enigszins staande te houden. Hij won twee van zijn potjes, terwijl Peter met moeite één potje wist te winnen. Remco kon in het dubbel met Sean de schade ook niet beperken.

De meegereisde supporters (Anton, Jasper, Robbert, Jan B, Ron, Erik, Yusra, Niels, Timeas en Frans) waren zichtbaar teleurgesteld en stortten zich daarom met succes op de Jupiler, broodjes kroket en broodjes hamburger. De avond zette zich voort in de Ierse pub en uiteindelijk in een paar gezellige kroegen, waarin ‘de derde helft’ nog tot een uurtje of zes ‘sochtends voortduurde. Team 2 was toen, kapot van de avond ervoor en de teleurstellende wedstrijd, overigens allang afgehaakt.

maastricht3

 

 

 

 

Al met al een erg geslaagde dag, maar voor SVE 2 wordt handhaving een lastig verhaal.

maastricht2

Jasper GraaffWaardeloze middag voor katerig SVE 2

Reacties

Laat een reactie achter