Wat een pech weer voor SVE 4

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Nog voor dat de wedstrijd überhaupt begonnen was, kwam de eerste pech gisteren al om de hoek kijken. Het basis drietal, deze keer zonder pechvogel Anton, kwam er namelijk achter dat het maandag was. Bij aankomst in het pittoreske – en in de tafeltenniswereld internationaal bekende Culemborg – werd de motivatie nog eens extra getriggerd (lees: op de proef gesteld) toen bleek dat een look-a-like van Wang Hao was ingevlogen voor deze (wat uitsluitend bestempeld kan worden als) topwedstrijd. Het van heinde en verre toegestroomde publiek kreeg zowaar waar voor geen geld.

Na een vliegende start met spectaculaire wedstrijden en onnavolgbare rally’s moest alleen ‘geensmashgeensurf jalalalala Erik van der Wurff’ het hoofd in vijven buigen voor Jeroen ‘Wang’ Ché. De dubbelspelcombinatie van Groeff en Laaff lijkt dit pechseizoen de enige zogenaamde zekerheid (3 uit 3), want deze werd soeverein en volledig terecht binnengeharkt met 13-11 in de vijfde game. Tussenstand: 1-3

Even leek het erop dat het tij van onze pech gekeerd zou gaan worden en dat er met opgeheven kop richting het begin van de toekomst van het nog langdurende seizoen getuurd kon gaan worden. Een degelijk spelend Gispen zorgde er echter voor dat het woord waar het al zo veel om te doen is, gewoon weer op de tong genomen kon worden: 3 potten gingen achtereen – waarvan 2 met 2 punten verschil, wat een pech!! – in vijven naar de  Culemborgers: 4-3.

Het duurde ook allemaal veel te lang, iedereen (wij) was (waren) er klaar mee. Dus het werd zo rap mogelijk afgerond. Positief puntje: Jasper sloeg Jeroen Ché helemaal kaal. Einduitslag: 5-5 en Anton is tevreden. Wij uiteraard niet.

Na de wedstrijd was er nog eens pech; er kon niet samen gedoucht worden, dus ook dat werd snel afgehandeld. Kleine biertjes werden nog genuttigd en vervolgens was het Gr. Doei op naar Utrecht.

De volgende wedstrijd is uiteraard weer uit, deze keer op dinsdag naar SVO. Grote getale publiek worden weer verwacht, al wordt deze wedstrijd meer beschouwd als voorbereiding op de belangrijke culturele uitwisseling naar Vilnius later die week.

Graag wil team 4 (lees: Timeas) bij deze nog een prijsvraag voor de lezers uitzetten. Degene die raadt (of degene die er het dichtst bij zit) hoe vaak het woord pech in alle verslagen van dit najaarspechseizoen zal voorkomen, wint namens ons een vette pot met pech en een vette karaf met bier. Daarbij gezegd dat alle 4 letters van het woord in de juiste volgorde meetellen. Bijvoorbeeld ook: sPECHt. Inzendingen kunnen t/m de aanvang van de 6e wedstrijd schriftelijk worden ingediend via een reactie hier of via Facebook. Zonder een beetje pech kan iedereen winnen.

Jasper GraaffWat een pech weer voor SVE 4

Laat een reactie achter