Weer veel pech voor SVE 4

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen vrijdag moesten Anton, Jasper en Maurice tegen aanstaande kampioen Woerden proberen zoveel mogelijk punten te sprokkelen in de strijd tegen degradatie. Helaas lukte dat niet al te best.

Woerden 1 – SVE 4: 8-2
Jasper 1, Anton 1, Maurice 0.

De voorbereiding was als vanouds opperbest. In het scheurijzer van Anouk reden Anton en ik naar Woerden, terwijl Maurice en zijn vriendin besloten met de trein te gaan. De cameraploeg lieten ze ditmaal achter in Utrecht.

Eenmaal onderweg bleek de TomTom het niet te doen. Verder met Google Maps op de smartphone leek er niks aan de hand, totdat Google ons vertelde dat het rijtjeshuis aan de linkerkant TTV Woerden voor moest stellen. Altijd handig als een vereniging het adres van de secretaris opvoert in Google Maps…. Wat een pech! Twintig minuten verder kwamen we eindelijk aan bij de pingpongvereniging, waar we een sms ontvingen van Maurice dat ook hij op het verkeerde adres stond. Dat was dus doorlopen geblazen, want de wedstrijd stond op het punt van beginnen.

Gelukkig kwam Maurice nog op tijd binnen, maar toen stonden we al vrij kansloos 2-0 achter. Maurice verloor zelf ook en het dubbel ging in vijven verloren. Toen hadden we wel door dat er weinig te halen viel. De enige punten werden behaald doordat Stephan Bont helemaal scheel werd geserveerd door Campingkampioen Anton en doordat ik net als in de thuiswedstrijd won van Edwin Draijer. Maurice had zware benen van al het lopen en kon heel de avond geen potten breken.

Verder hadden we uiteraard weer ontzettend veel pech. Nog meer pech kwam ons later ter ore: VTV pakte drie punten tegen Almeerspin. Ze lopen dus weer een puntje uit, waardoor handhaving voor ons nu wel heel lastig wordt. Vrijdag mogen Anton, Nena en Maurice proberen om zoveel mogelijk punten te sprokkelen tegen Hilversum.

Jasper GraaffWeer veel pech voor SVE 4

Laat een reactie achter