Weergaloos SVE 5 tegen Shot 2

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Door Timeas – Een weergaloos SVE 5 kreeg afgelopen vrijdag het publiek op de banken tegen Shot 2.

Op vrijdag 18 maart stonden de teams van SVE 5 en SHOT Soest 2 tegen over elkaar in de accommodatie van SVE. De strijd om de belangrijke tweede plaats die recht geeft op echt helemaal niets, stond niet echt meer op het spel. Beide teams waren vroeg aanwezig en strak van de spanning en adrenaline probeerden zij zich zo min mogelijk voor te bereiden op de wedstrijd. De opstellingen waren duidelijk niet al te tactisch bepaald. Voor SVE betraden Erik v/d Wurff, Anton Boonen en Timeas Schim van der Loeff het veld. En namens SHOT werden Paul Roest, Axel Diemers en Danny Hilhorst naar voren geschoven.

Dat de teams totaal niet gebrand waren om een goede prestatie neer te zetten, bleek uit het enorm spannende wedstrijdverloop. Voor ieder punt werd lafjes gevochten en het spektakel spatte er bijna van af. De matige energie en inzet van de spelers werd dusdanig overgebracht op de supporters van beide partijen, dat die naar mate de wedstrijd vorderde steeds meer toestroomden om niet te kijken. De supporters gaven op hun beurt zonder gejuich, applaus en geklap weer kracht aan de spelers om er nog meer niet voor te gaan. Een soort van vicieuze cirkel dus. Kortom alles wat een wedstrijd nodig heeft om een presentatieblaadje te zijn voor de tafeltennissport. De einduitslag loog er ook niet om; er was daadwerkelijk niks aan.

Erik won slechts 3 partijen, Anton won er maar liefst 0 en Timeas won ook iets. Ook het dubbel Wurff/Loeff was blijkbaar een punt voor SVE. Einduitslag: 5-5. Groet doei.

 

Jasper GraaffWeergaloos SVE 5 tegen Shot 2

Laat een reactie achter