Welverdiende overwinning voor SVE 4

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Na een gelijkspel en drie kleine nederlagen (7-3, 6-4, 6-4) moest team 4 afgelopen vrijdag scoren tegen nummer laatst Shot, om nog in de race te blijven voor plek 4 in de Hoofdklasse A. Helaas voor ons speelde Shot voor het eerst dit seizoen in de sterkste opstelling (Rene Rietveld, Roy Kapel, Tsuri Menereis), maar wij gingen vol goede moed naar Shot.

Wij begonnen sterk en kwamen al snel 3-1 voor. Ik won overtuigend van Roy, Maurice won na 2-0 achter nog knap van René en Nena en ik wonnen simpel het dubbel van René en Tsuri (de eerste dubbeloverwinning deze competitie). Tussendoor verloor Nena vrij kansloos van een sterk spelende Tsuri.

Na het dubbel ging het helaas even mis. In een marathonpartij (12-10 10-12 16-14 10-12 11-8) verloor ik van Tsuri, nadat ik de 1e en 3e game ondanks meerdere gamepoints niet kon pakken. Vervolgens verloor Maurice met het kleinste verschil van Roy en verloor Nena met 11-7 in de vijfde van René. Zo stonden we opeens 4-3 achter.

Maurice pakte de draad gelukkig weer op met een snelle 3-0 overwinning op Tsuri, waarna ik dat voorbeeld deed volgen met een 3-0 zege op René. Die korte wedstrijden waren welkom, want het was ondertussen al na twaalven. Om 00.30 uur moesten de moe ogende tieners Nena en Roy daarom nog aan hun laatste wedstrijd beginnen. De die avond continu klagende Nena wist er met haar laatste krachten nog een overwinning in vijven uit te slepen!

Shot 1 – SVE 4: 4-6
Jasper 2, Maurice 2, Nena 1.

Eindelijk dus een welverdiende overwinning, waarmee we op 22 punten uit 5 wedstrijden komen. Omdat VTV verrassend met 6-4 won van Hilversum, ondanks dat ze wederom met twee invallers speelden, lopen we niet uit op hen. Wij blijven dus vijfde, met een gelijk aantal punten als nummer 4 VTV en drie punten achter nummer 3 Hilversum. Voorlopig nemen we wel afstand van nummer laatst Shot (5 punten).

Na afloop dronken we nog snel een biertje, waarna we weer naar Utrecht reden. Daar kwam Maurice er achter dat er om 1.45 uur geen bussen meer rijden naar Smaragdplein, waardoor hij uiteindelijk maar een taxi heeft gebeld (volgende keer toch maar de fiets pakken). Nena kroop ondertussen snel haar bed in, terwijl supporter Anton en Jasper nog even de binnenstad onveilig maakten met een groep SVE’ers. Al met al een geslaagde avond.

Jasper GraaffWelverdiende overwinning voor SVE 4

Laat een reactie achter