Wisselende resultaten bekerteams

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

SVE heeft dit seizoen vijf teams in de beker. De resultaten zijn wisselend, maar alle vijf de teams maken nog kans om door te gaan naar de volgende ronde! SVE 3 is daar zelfs al zeker van.

SVE 1 boekte in de eerste week een mooie 11-7 overwinning op Elan 3. Afgelopen vrijdag volgde echter een 14-4 nederlaag tegen HTV. Aangezien HTV de eerste wedstrijd met 15-3 van ZTTV had gewonnen, zijn zij al zeker van de 2e ronde. SVE moet om ook door te gaan in de laatste wedstrijd tegen ZTTV minimaal 10-8 winnen.

Ook SVE 2 liet een overwinning in de 1e wedstrijd volgen door een nederlaag in de tweede wedstrijd. Eerst wordt Woerden nog met 13-5 naar huis gestuurd, maar afgelopen week was WIK met 10-8 een maatje te groot. Desondanks lijkt SVE samen met WIK al bijna zeker  van de volgende ronde. Een handvol punten tegen nummer laatst SVO moeten daarvoor voldoende zijn.

Het sterke SVE 3 is na twee wedstrijden zelfs al zeker van een plek in de volgende ronde. De mannen wonnen met 16-2 en 13-6 van respectievelijk Laren en ZTTV. In de laatste poulewedstrijd tegen Good Luck volstaan 5 punten om de eerste plek in de poule zeker te stellen.

SVE 4 heeft pas één wedstrijd gespeeld én gewonnen. Thuis tegen Smash bleek SVE net iets beter: 10-8. Verder kan er over deze poule nog weinig zinnigs worden gezegd.

SVE 5 krijgt het nog lastig. Dit 9 mans team won met 11-7 van TTVN, maar verloor vorige week met 10-8 van UTTC. Ze moeten nu nog tegen het ijzersterke Elan, dat zonder haar sterspelers als Jelle en Jamal overigens ook nog maar 23 punten heeft uit twee wedstrijden. SVE staat tweede met 19 punten, gevolgd door UTTC met 17 punten. SVE 5 moet er dus in ieder geval voor zorgen dat ze genoeg punten halen tegen Elan om UTTC voor te blijven als nummer 2 in de poule..

Jasper GraaffWisselende resultaten bekerteams

Laat een reactie achter