Wisselende resultaten landelijke teams SVE

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Afgelopen zaterdag stond de tweede ronde van de landelijke competitie op het programma voor de seniorenteams van SVE. Alle drie de herenteams en de vier damesteams speelden een uitwedstrijd. De resultaten waren wisselend.

Pecos 2 – SVE 1: 8-2 (2e divisie)
Heren 1 staat na zaterdag weer met beide benen op aarde. Nadat vorige week kampioenskandidaat Scylla met 7-3 werd verslagen, moesten Ian, Rogier en Quinten zaterdag op bezoek bij een andere kampioenskandidaat: Pecos. Van begin af aan was duidelijk dat het een lastige middag zou worden. Ian verloor na zijn hattrick van vorige week direct van Paul Kruijt, Quinten verloor van Ronald Rijsdorp en Rogier moest zijn meerdere erkennen in oud-Eredivisiespeler Maroun Nader. Uiteindelijk werd het zelfs 8-2. Zowel Ian als Rogier wist van Ronald Rijsdorp te winnen, terwijl Quinten puntloos bleef. Een licht teleurstellend resultaat dus, maar vooraf hadden de mannen waarschijnlijk getekend voor 9 punten uit de wedstrijden tegen Scylla en Pecos. Aanstaande zaterdag kan er weer flink gescoord gaan worden tegen nummer laatst HTC, dat pas 1 punt heeft uit twee wedstrijden.

GTTC 2 – SVE 2: 1-9 (3e divisie)
Bij Heren 2 debuteerden Tim Gras en Floris Zurmuhlen in de landelijke seniorencompetitie, begeleid door Gerwin van Schie. Ze speelden tegen op papier één van de zwakkere teams in de competitie. Dat bleek ook wel, want na een lange rit gingen vrijwel alle wedstrijden simpel naar SVE. Er viel slechts één 5-gamer te noteren en die werd nota bene met 13-11 gewonnen door GTTC, ten laste van Gerwin. Tim en Floris bleven dus ongeslagen! SVE 2 maakt hiermee duidelijk een kampioenskandidaat te zijn en gaat na twee wedstrijden aan de leiding in de poule met 16 punten.

TT Nijmegen 1 – SVE 3: 6-4 (3e divisie)
Heren 3 moest het weer stellen zonder kopman Wai Jor. Toch herstelden ze zich enigszins van de nederlaag van vorige week door 4 punten te pakken tegen kampioenskandidaat Nijmegen. Robin, Jan en Remco wonnen alle drie één pot. Zaterdag wordt er thuis gespeeld tegen Taverbo, hopelijk kan de stijgende lijn dan worden doorgezet.

Alexandria ’66 1 – SVE 1: 4-6 (3e divisie)
Dames 1 pakte aan de hand van kopvrouw Nena de eerste overwinning van het seizoen. Nena won alle drie haar wedstrijden en samen met Amber het dubbel. Amber pakte zelf ook twee potten, invalster Laura bleef op 0 zeges steken. Na twee wedstrijden staat SVE met 10 punten derde.

TT Nijmegen 1 – SVE 2: 2-8 (2e divisie)
Dames 2 won ook deze week dik. Vorige week werd het 9-1, deze week 8-2. De koppositie brengt ze dat echter nog niet, want die is voor Emmen dat met 20 punten nog geen wedstrijd verloren heeft! Zaterdag de onderlinge clash thuis bij SVE.

ENTAC 1 – SVE 3: 3-7 (2e divisie)
Ook de dames van SVE 3 waren zaterdag lekker bezig. Er werd met 7-3 gewonnen van ENTAC, waarbij Stefania Mataloni bovendien debuteerde voor SVE. Het was haar eerste officiële competitiewedstrijd als tafeltennisster en ze won meteen een potje. Goed bezig! Daphne Tollenaar bleef zaterdag zelfs ongeslagen en Suzan Klomp won twee wedstrijden.

Docos – SVE 4: 7-3 (2e divisie)
Dames 4 zetten tegen Docos dezelfde uitslag neer als dames 3 de week ervoor deed: 7-3 verlies. Tanja, Judith en Anne wonnen alle drie van de zwakste speelster van Docos.

Aanstaande zaterdag spelen alle teams weer thuis: Super Saturday. Het wordt feest, dus kom vooral kijken.

Jasper GraaffWisselende resultaten landelijke teams SVE

Laat een reactie achter