Workshops Headis bij SVE

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Tafeltennisvereniging SVE begint na de zomer met een reeks Headis workshops op zondag. Headis combineert aspecten van voetbal en tafeltennis. Het wordt gespeeld op een tafeltennistafel, met een speciale rubberen bal die alleen met het hoofd geraakt mag worden. In Duitsland is de sport al jaren erg populair. Stichting Headis Nederland lanceert de sport nu ook in Nederland.

De workshops beginnen in september en worden tot eind 2017 op vrijwel elke zondagmiddag gegeven, met een officiële Headis instructeur van Headis Nederland. Tijdens de 12 workshops leren de deelnemers de basistechnieken en de fijne kneepjes van de sport. Na elke workshop kunnen er onderlinge wedstrijden worden gespeeld. Eind 2017 sluiten we de reeks workshops af met een Headis toernooi bij SVE. De workshops worden mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van de VSU. Als de workshops een succes zijn zullen deze in 2018 een vervolg gaan krijgen.

Medio augustus wordt het mogelijk in te schrijven voor de workshops. Houd deze site en onze Facebookpagina in te gaten voor nieuws en aankondigingen.

Nog geen idee wat Headis precies is? Bekijk hier een aantal hoogtepunten van de ‘Headis Masters’, een groot toernooi in Duitsland.

Jasper GraaffWorkshops Headis bij SVE

Laat een reactie achter