Zin in een toernooi in de competitievrije week?

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Meld je dan snel aan voor de Traiectum Open op zondag 19 oktober! De studenten van Traiectum organiseren dit toernooi ditmaal in onze eigen mooie zaal, dus voor SVE’ers wordt het een ’thuis’toernooi. Daarnaast wordt de dag ervoor het NSK (studentenkampioenchap) georganiseerd. Studeer je nog, schrijf je dan ook daarvoor in.

Kleine samenvatting van de opzet van het weekend:
Zaterdagochtend 18 oktober begint om 10:00 het NSK met de eerste rondes. Rond 18:00 zullen de finales worden gespeeld waarna er lekker gegeten zal worden met z’n allen. Daarna zal het feest losbarsten met als thema ‘Het letter M-feest’. Dit zal doorgaan tot in de late uurtjes waarna iedereen in het gebouw kan blijven slapen. De volgende ochtend wordt iedereen gewekt met een lekker ontbijtje en zal om 10:30 het Traiectum Open beginnen. Rond 17:00 staan voor dat toernooi de finales gepland.
De verschillende tarieven zijn:

NSK                                                                                  € 12,50

Traiectum Open                                                            € 7,50
Traiectum Open inclusief diner/feest/ontbijt        € 15,00
NSK en Traiectum Open                                             € 17,50
Op de site (http://www.ust-traiectum.nl/nsk/) zijn de inschrijfformulieren te vinden en mail anders naar nsktafeltennis@gmail.com. Verder is er een facebook evenement waar de nieuwste ontwikkelingen betreffende het toernooi worden gepost. 
Jasper GraaffZin in een toernooi in de competitievrije week?

Laat een reactie achter