Zomeractiviteiten SVE groot succes

Deel dit artikel

In Nieuws, geschreven door Jasper GraaffLaat een reactie achter

Tijdens de zomer wordt er traditioneel weinig getafeltennist. Dat er echter wel degelijk behoefte is bij veel tafeltennissers om door te spelen blijkt uit de succesvolle zomeractiviteiten van SVE. Afgelopen dinsdag begon de derde editie van de Zomeravondcompetitie, een initiatief in samenwerking met de andere Utrechtse verenigingen UTTC en SVO. Met 55 deelnemers was het wéér drukker dan de eerste avond vorig jaar. Daarnaast werd maandag de eerste zomertraining gegeven bij SVE, met maar liefst enthousiaste 18 deelnemers.

De Zomeravondcompetitie bestaat in totaal uit vijf avonden, waarin alle deelnemers een meerkamp spelen. De animo voor de avonden blijkt groot, want elk jaar worden ze drukker bezocht. Vorig jaar waren verschillende avonden vol met 60 deelnemers en dat zal ook dit jaar weer gebeuren. De volgende avond is op 14 juli bij UTTC. Vervolgens zijn er op 21 juli en 4 augustus twee speelavonden bij SVE, waarna er op 11 augustus afgesloten wordt bij UTTC. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de verschillende avonden (start 19.30 uur/kosten 3 euro), dus als je mee wilt doen mail dan snel naar tafeltennis.utrecht@gmail.com.

De Zomertrainingen blijken ook een groot succes. Tijdens de zomerstop kan er (door leden én niet-leden) tegen een kleine bijdrage elke maandagavond worden getraind bij SVE onder begeleiding van Maurice Schulte. Afgelopen maandag waren er tijdens de eerste training maar liefst 18 deelnemers. Voor de overige trainingen hebben zich ook steeds minimaal 14 deelnemers aangemeld.

Twee succesvolle activiteiten die ervoor zorgen dat onze eigen leden én veel spelers uit de omgeving tijdens de zomer lekker door kunnen blijven spelen.

Jasper GraaffZomeractiviteiten SVE groot succes

Laat een reactie achter